Arabiska våga börja tala Distans Live

Plats Distans

Detta är en distans live kurs i arabisk konversation och för dig som vill komma igång att börja tala arabiska.

Boka nu

Förkunskaper

Kursen passar dig som befinner dig på A2 nivå eller som har läst A1 i sin helhet enligt Europarådets nivåskala. Kanske har du vilande kunskap i arabiska som inte har använts så flitigt och du vill komma igång igen, då passar denna kurs dig.

Mål

Målet med kursen är att du ska våga komma igång och tala och förbättra din förmåga att tala arabiska, genom att omsätta dina kunskaper till talat språk, utveckla ditt ordförråd och stärka ditt självförtroende kring språket.

Kursinnehåll

Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt arbetar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Du får arbeta med att göra ditt tal säkert, flytande och naturligt. Tillsammans med kursledaren utformar ni kursen kring aktuella händelser och ämnen.

Kursupplägg

Vi träffas via det digitala verktyget Teams vid 6 tillfällen. Du behöver kamera och mikrofon för att kunna delta i kursen.

 

Kursledaren

Din kursledare Roni är från Syrien. Han arbetar som arabisk modersmålslärare i Västerås samtidigt som han är kursledare i arabiska hos Folkuniversitetet.

Kursledare

Roni Mouselm

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
2 okt 2024 - 2 okt 2024
Onsdag
Antal tillfällen
6
Första tillfället
ons 2 okt 2024 kl 19:15-20:45
Studietimmar
12
Kurs-ID
204224
Pris
1325 kr