Matens miljöpåverkan

Plats Uppsala

En kostnadsfri föreläsning om mat och klimat.

Produktionen av mat står för ungefär en tredjedel av de globala utsläppen av klimatgaser och använder en stor del av marken. Produktionen av mat har också stor påverkan på biologisk mångfald och använder stora mängder vatten.

Hanna Karlsson Potter som är forskare på SLU berättar varför produktionen av mat har så pass stor miljöpåverkan och föreslår hur vi kan minska miljöpåverkan från det vi äter.

 

Föreläsningen genomförs med ekonomiskt stöd från Folkuniversitetetsföreningen.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Uppsala

info.uppsala@folkuniversitetet.se

Kursperiod
18 sep 2024 - 18 sep 2024
Onsdag
Antal tillfällen
0
Första tillfället
ons 18 sep 2024 kl 18:00-19:00
Plats
Herrhagsvägen 8, 75267 UPPSALA
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
204315
Pris
0 kr