SketchUp Pro - inredning ritning i 3D

Plats Stockholm

Fördjupningskurs i programmet Sketchup under fyra dagar för dig som gått grundkursen i Sketchup. Du fördjupar dina kunskaper i programmet och lär dig mer om att göra ritningar i 2D och 3D.

Boka nu

Ta din design till nya höjder med vår intensiva 4-dagarskurs i Sketchup Pro. Den här kursen är utformad för deltagare med grundläggande kunskaper i Sketchup. Den är skräddarsydd för att hjälpa dig att släppa loss din kreativitet och omvandla dina idéer till fantastiska 3D-modeller, visualiseringar och presentationer och lära dig Sketchup Pro och layout.

Målgrupp

Du behöver ha grunderna i Sketchup och vara beredd att gå till nästa nivå. Kursen är en inkörsport till att låsa upp den fulla potentialen i detta 3d verktyg.

Mål

I den här kursen kommer du att fördjupa dig i Sketchup Pros stora utbud av verktyg och funktioner, och lära dig hur du använder dem effektivt för att ge dina inredningskoncept liv. Från att behärska grundläggande navigerings- och modelleringstekniker till avancerade visualiseringar i Sketchup och presentationsfärdigheter i layout.

Innehåll:

  • Lär dig alla verktyg i Sketchup Pro samt Layout, och hur du använder dem på bästa sätt.
  • Lär dig modelleringstekniker, inklusive att skapa exakta former, detaljering och texturering.
  • Utforska avancerade funktioner som dynamiska komponenter, animering och renderingsplugins.
  • Bemästra presentationsfärdigheter i Layout för att visa upp din design effektivt för kunder mm
  • Få personlig vägledning och feedback

Arbetssätt

Teoretiska genomgångar varvas med övningar och utmaningar för bästa inlärningssätt. Vi arbetar på stationära Mac-datorer. Om du vill tar du med dig din egen dator om du har programmet nerladdat i den.

Studiematerial

Du behöver ha ett eget konto för Sketchup Pro.

Kursupplägg

Kursen går 4 dagar i juli kl. 9.00-15.15 måndag-torsdag. 

Kursledare

Sofia Andrén

Sofia Andrén är Visual Merchandiser, konceptdesigner, inredare och stylist och har arbetat med att designa och utveckla butiksmiljöer och bostäder under många år.

Sedan 2014 är hon huvudlärare för utbildningen Diplomerad Visual Merchandiser på Folkuniversitetet i Stockholm, och från hösten 2019 även för utbildningen Diplomerad Inredningskonsult.

Sofia har under åren utbildat många kreativa elever i visual merchandising, homestyling och inredning. Sedan 2014 driver hon också bolaget Hi Five Studio.

Sofia Andrén

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
8 jul 2024 - 11 jul 2024
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Antal tillfällen
4
Första tillfället
mån 8 jul 2024 kl 09:00-15:15
  • tis 9 jul 2024 kl 09:00 - 15:15
  • ons 10 jul 2024 kl 09:00 - 15:15
  • tor 11 jul 2024 kl 09:00 - 15:15
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
28
Kurs-ID
115698
Pris
5600 kr