Kreativ AW -måleri

Plats Stockholm

Starta helgen med oss! Gå en av våra kortkurser i måleri och avsluta med mingel i vår härliga park. Vi bjuder på ett glas bubbel samt snacks och du får chansen att mingla med andra kreativa deltagare och kursledare. Varmt välkommen!

Boka nu

Innehåll och kursupplägg

Kort men inspirerande kurs i akryl. Du får lite grunder i färgblandning, hur du väljer motiv till din målning och tips på hur du kan hitta motiv att arbeta med fortsättningsvis. Vi arbetar med bild som berättelse och sätter en titel på våra verk. 

Material ingår i kurspriset, vi kommer arbeta med akrylfärg.

Efter måleripasset möts vi i Spökparken eller i vår fina foajé för ett fredagsmingel med kursledare och deltagare från flera andra estetiska kurser.

Kursledare

Sofia Kråka

Sofia undervisar i måleri på Folkuniversitetet i Stockholm.

Sofia Kråka har en master och en kandidat i Fri Konst från Konstfack. Hon har även läst förberedande konstskola i Lund. Hon är ordförande i ateljékollektivet Hagsätra Collective.

Kråkas arbeten är researchbaserade och hon jobbar med måleri och text. Hon har också arbetat med installationer i en mängd olika material. Hon har visat sina verk på bland annat Konstakademin, Liljevalchs och små gallerier.

Sofia Kråka

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
24 maj 2024 - 24 maj 2024
Fredag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
fre 24 maj 2024 kl 15:15-17:30
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
115675
Pris
450 kr