Prova på Illustration under Kulturdagarna

Plats Linköping

Välkommen att prova på Illustration med konstnären Camilla Winqvist! Ges kostnadsfritt av Folkuniversitetet i Linköping som en del av Linköpings Kulturdagar.

Boka reservplats

Illustrera trycksaker eller skapa en egen portfolio. Genom illustration förbättrar du dina kunskaper inom färg, form och illustrationsteknik. En kurs i illustration utvecklar definitivt din kreativa begåvning.

Kursledare

Camilla Winqvist

Camilla Winqvist är en Linköpingsfödd konstnär som har studerat konst under flera år, både vid Lunnevads Folkhögskola och konsthögskolan Crawford College of Art and Design i Cork på Irland.

"Mitt intresse inom konst är brett och jag har jobbat med allt från illustration och måleri till filmkonst och sömnad. För mig är det viktigt att förmedla en känsla inom min konst, antingen med hjälp av färgerna jag väljer, penseldragen jag använder, eller komposition. Mitt mål är att lära ut flera olika tekniker i hur man kan utrycka sig själv med hjälp av bild, och i min serieskaparkurs kommer det ligga mycket fokus på hur man får fram ett budskap med hjälp av olika teckningstekniker och komposition."

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Kursperiod
25 maj 2024 - 25 maj 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 25 maj 2024 kl 11:00-11:45
Plats
Sankt Larsgatan 44, 58224 LINKÖPING
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
110809
Pris
0 kr