Laga indiska vegatarisk snacks

Plats Stockholm

Kursen genomförs i samarbete med Hand in hand for Women och projektet Kreativa Kvinnor. Genom att gå kursen bidrar du till att främja utrikesfödda och nyanlända kvinnors integration i Sverige. 

Boka nu

Vill du lära dig indiska hemlagade snacks som är lätta att göra? Då har du kommit rätt! Med våra enkla och tydliga steg kan du laga utsökta indiska snacks hemma i ditt eget kök.  I kursen lär man sig hur man lagar indiska snacks med enkela tekniker samtidigt som man får en inblick i den indiska matkulturen.

Kursupplägg
Efter en kortare introduktion till det ni ska laga får ni ta del av recept och instruktioner för att laga samosa och pakora. Kursledaren finns med som stöd under matlagningen. När ni är färdiga får ni slå er ner och njuta av det goda ni har lagat.

Vem kan gå kursen?
Alla som tycker om mat och vill testa att laga något nytt.

Ingredisenser 
Vi tillhandahåller ingredienser och dessa ingår i avgiften.

Om kursledaren
Radha Saini kommer från Indien och har lagat indisk, vegetarisk mat husmanskost i 15 år. Sedan hon kom till Sverige har hon engagerat mig i föreningen Hand in Hand for Women för att lära fler laga indisk mat.

Läs mer om Kreativa Kvinnor och Hand in Hand for Women här

Kursledare

Radha Saini

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
26 maj 2024 - 26 maj 2024
Söndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
sön 26 maj 2024 kl 10:00-13:00
Plats
Bodholmsgången 15, 12748 SKÄRHOLMEN
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
116186
Pris
500 kr