MediYoga (Medicinsk Yoga) Distans Live

Plats Distans

MediYoga har visat sig vara effektiv för personer med olika symptom och obalanser som stress, utbrändhet, sömnproblem, högt blodtryck, ryggsmärtor, andningsbesvär, mm. Ta chansen att ta del av vår kurs i Mediyoga på distans! JUST NU 20% RABATT!

Boka nu

Just nu får du 20 procent rabatt på kursavgiften, (ordinarie pris är 1125 kronor och det nya priset är 900 kronor). För att ta del av rabatten boka dig direkt online. Erbjudandet gäller endast nybokningar.

Vi använder oss av Zoom, innan lektion kommer länk skickas till er för uppkoppling. Det enda du behöver är en dator, Ipad eller mobil telefon med internet - viktigt att vi ser varandra så att kursledaren kan ge feedback under kursens gång.

MediYoga är en form av den klassiska Kundaliniyogan. MediYoga används både inom friskvård och inom rehabilitering. MediYoga har visat sig vara effektiv för personer med olika symptom och obalanser som stress, utbrändhet, sömnproblem, högt blodtryck, ryggsmärtor, andningsbesvär, mm. Yogaträningen arbetar på många olika nivåer och med flera av kroppens system samtidigt.
Att yoga och meditera tillsammans med andra i grupp är en skön känsla! Du fyller på med lugn, harmoni och förnyad energi! I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator eller telefon med uppkoppling

Vem kan gå kursen?

Denna yogaform passar de flesta personer, ung som gammal. Du som deltagare följer kursledarens instruktioner som är uppbyggda på sittande position på en Yogamatta. Yogan vänder sig till dig som vill få mer energi, ett ökat lugn, mjuka upp kroppen och/eller vill få bukt med symptom såväl mentala som kroppsliga.

Kursupplägg

Vi träffas realtime, online under 6 tillfällen. Gruppundervisning, max 12 deltagare. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare

Kursledare

Carolina Samuelsson

Carolina är certifierad MediYoga-instruktör och har även gått en påbyggnadsutbildning till MediYoga-terapeut. Hon har haft kurser i MediYoga sedan våren 2012.

Under kursen kommer vi att gå igenom De tio kropparna, ett mycket systematiskt sätt att gå igenom hela människan. Kroppen, själen, sinnets olika skikt och det elektromagnetiska fält (auran) som under vårt liv genomsyrar och omsluter oss. De tio kropparna kan ses som olika skikt av medvetenhet. Alla delar av det som är du.

"Jag har som person varit intresserad av rörelser och dess verkan, det började tidigt med dansen sedan upptäckte jag yogans positiva verkan både på kroppen och själen. Först började jag med en bok sedan tog jag kurser i både Stockholm och New York för att sedan satsa på att bli utbilda mig inom yoga. Nu har jag undervisat i olika former av yoga under 15 år."

Carolina Samuelsson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
19 apr 2024 - 17 maj 2024
Fredag
Antal tillfällen
5
Första tillfället
fre 19 apr 2024 kl 16:00-17:15
  • fre 26 apr 2024 kl 16:00 - 17:15
  • fre 3 maj 2024 kl 16:00 - 17:15
  • fre 10 maj 2024 kl 16:00 - 17:15
  • fre 17 maj 2024 kl 16:00 - 17:15
Studietimmar
8
Kurs-ID
112244
Pris
900 kr