Mat för hälsan och miljön

Plats Trollhättan

Hur ska man äta för att må bra och inte belasta miljö och klimat i onödan? Möt Anna Winkvist, professor i näringslära vid Göteborgs universitet.

Boka nu

De nya nordiska näringsrekommendationerna tar för första gången inte bara hänsyn till folkhälsan, utan också miljön. Att äta nyttigt går ofta hand i hand med mindre miljöpåverkan, men vilka matvanor är bra för hälsan på både kort och lång sikt? Hur är det lämpligt att äta för att må bra och inte belasta miljö och klimat i onödan?

Medverkande

Möt Anna Winkvist professor i näringslära och docent i folkhälsovetenskap vid Göteborgs universitet.

Föreläsningen arrangeras med stöd av Folkuniversitetsföreningen.

 

OBS! Begränsat antal platser. Anmälan krävs.

Med reservation för ändringar.

Har du frågor?
Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

 

Övrig information

Foto: Mattias Pettersson/Umeå universitet

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Kursperiod
9 apr 2024 - 9 apr 2024
Tisdag
Antal tillfällen
0
Första tillfället
tis 9 apr 2024 kl 18:00-19:00
Plats
Garvaregatan 15, 46131 TROLLHÄTTAN
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
307016
Fåtal platser kvar
Pris
0 kr