Prova på HR-Administratör/Ekonomiassistent Distans Live

Plats Distans

Välkomna till ett prova på tillfälle där du kan ställa frågor till kursledare Peter Zackariasson som också berättar om kursernas innehåll.

Boka nu

Prova på tillfället kostar 100:-. Summan dras av om du bokar dig på någon av nedanstående kurser.

Vill du arbeta som HR-administratör eller är du nyfiken på vad det innebär att arbeta som Ekonomiassistent? På vårt prova på tillfälle kan du lyssna och ställa frågor om våra Diplomkurser i ekonomi. På detta kurstillfälle går kursledaren igenom innehållet på Diplomerad Ekonomiassistent och Diplomerad HR-Administratör.

Länkarna leder dig till kursens sida där du finner mer information.

Diplomerad Ekonomiassistent med löner Distans Live

Diplomerad Ekonomiassistent med löner

Diplomerad HR-Administratör Distans Live

Diplomerad HR-Administratör

OBS! Begränsat antal platser. Anmälan krävs.

Med reservation för ändringar.

Kursledare

Peter Zackariasson

Det händer ofta att folk kommer fram till mig på stan och berättar att de har haft glädje och nytta av kunskaperna de fått på mina utbildningar. Det smittar av sig och gör att jag utmanar mig själv att göra ännu bättre lektioner

Jag har under många år varit företagare i olika branscher. Jag har då själv tagit hand om HR-frågor, rekrytering och lärt upp mina ekonomiassistenter. Jag har även varit anställd som HR-ansvarig under några år. Detta har gett många praktiska erfarenheter som jag delar med mig av på mina kurser till Diplomerad ekonomiassistent, Diplomerad HR administratör, fördjupningskurser i arbetsrätt mm.

Privat tycker jag om att spara i aktier, det ger lite spänning och över tid brukar det ge en bra avkastning. Efter att ha hållit på med aktier i många år har jag börjat ge grundkurser i ämnet. Aktiekunskap hjälper dig att få en bättre ekonomi och sätta guldkant på tillvaron när du blir äldre.

ChatGPT kom i november 2022. Jag och en god vän skrev snabbt den första boken på svenska i ämnet. Vi har även kurser i hur man kommer igång med ChatGPT. Man fascineras av alla funktioner och tillämpningar som detta lilla sökfönster har.

Utbildning kan ingen ta ifrån dig. Du har den med dig under hela livet. Genom att undervisa ger jag tillbaka lite av det jag själv fått genom årens lopp. Jag ser det som en hobby eftersom det är så kul.

Peter Zackariasson
Jurist, civilekonom, lärarexamen, fastighetsmäklarexamen, IPMA certifierad projektledare, lärarlegitimation i ekonomi och juridik mm.

Jurist, civilekonom, lärarexamen, fastighetsmäklarexamen, IPMA certifierad projektledare, lärarlegitimation i ekonomi och juridik

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Kursperiod
19 mar 2024 - 19 mar 2024
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 19 mar 2024 kl 18:00-19:30
Studietimmar
2
Kurs-ID
306277
Pris
100 kr