Kreativ AW - improvisationsteater

Plats Stockholm

Starta helgen med oss! Gå en av våra kortkurser i teater och avsluta med mingel i vår härliga park. Vi bjuder på ett glas bubbel samt snacks och du får chansen att mingla med andra kreativa deltagare och kursledare. Varmt välkommen!

Boka nu

Nyfiken på teater? Under avslappnade former är du som nybörjare välkommen till vår prova på-kurs i teater. Du får ett smakprov på hur våra längre teaterkurser är upplagda och chans att ställa frågor direkt till vår kursledare om vårt kursutbud.

Innehåll och upplägg

Du får en kort introduktion och uppvärmning där vi jobbar med trygghet och samarbete, vi improviserar och har roligt med improvisationer som utvecklar din fantasi och kreativitet, din uttrycksförmåga och närvaro på scen.

Efter teaterpasset möts vi i Spökparken eller i vår fina foajé för ett fredagsmingel med kursledare och deltagare från flera andra estetiska kurser.

Fortsättningsmöjligheter

Vi har ett stort utbud av kurser inom teater och scenkonst. Sök via hemsidan efter vårt kursutbud eller prata gärna med din kursledare om du är osäker på din nivå och vad du bör fortsätta med efter denna kortkurs.

Kursledare

Paula Ternström

Paula har mångårig erfarenhet som skådespelare från både institutionsteatrar som Dramaten och Borås stadsteater men också Fria grupper och Riksteaterproduktioner.

Hon har också under fem år drivit en egen Teater, Odenteatern. Paula har en fil kand i pedagogik och har under många år lett teaterkurser både i egen regi och via studieförbund. Paula föreläser också i kommunikation och kroppsspråk samt startat ”Poesi i Parken” under pandemin.

”Alla borde spela teater. Man får igång hela systemet och blir helt enkelt både gladare och friskare”

Vi arbetar med röst och kropp. Improviserar och prövar olika dramatiska scener.

Paula Ternström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
24 maj 2024 - 24 maj 2024
Fredag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
fre 24 maj 2024 kl 16:00-17:30
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
115261
Pris
300 kr