BA SUMMER Dance Camp Mini 6-8 år

Plats Stockholm

Är du mellan 6-8 år och är hemma i början på sommarlovet? Kom på Dance Camp på BA!

Boka nu

Det här är lägret för dig som vill starta sommarlovet med 4 förmiddagar fyllda med dans!
Vi dansar balett, contemporary eller hiphop/streetjazz tillsammans i grupp. På lektionerna värmer vi upp, tränar dansteknik och övar in koreografier.

Våra Dance Camps Kids går måndag-torsdag vecka 26.

SCHEMA

09:30-10:30 Balett
10:30-11:00 PAUS
11:00-12:00 Contemporary/Hiphop

Medtagen lunch och mellanmål till raster rekommenderas alla dagarna, mikro finns tillgängligt på plats.

Pedagoger:

Hanna Blomqvist- Balett
Max Edsbrand- Contemporary
Julia Carlsson- Hiphop/Street

Förkunskaper: Gruppindelningen baseras på barnens ålder och lektionens innehåll anpassas efter gruppen. Åldersangivelserna avser barnens ålder vid kursstart. För att delta i en 6-8  årsgrupp ska en ha fyllt sex år när kursen startar.

Observera att du anger barnets namn och personnummer vid bokning.

 

 



Kursledare

Hanna Blomqvist

Hanna Blomqvist är utbildad bland annat på London Russian Ballet School och Stockholms Konstnärliga Högskola, där hon har en kandidatexamen i balettpedagogik.

"På mina lektioner vill jag att man som deltagare skapar förståelse kring balettens teknik och hur man kan använda denna som ett verktyg för uttryck och dans. Vi undersöker rörelsernas olika kvaliteter och övar på att koordinera hela kroppen. Med mycket fokus på uttryck och musikalitet, vill jag frambringa dansglädje hos alla elever oavsett ålder och nivå."

Hanna Blomqvist, lärare Balettakademien Stockholm

Julia Karlsson

Julia Karlsson kommer från Småland och är en dansare med bred bakgrund. Hon har senare år riktat sig in på diverse dansformer med fokus på foundation, grooves och hiphopinspirerade koreografier.

Julia har utbildat sig ett år här på Balettakademien och sedan två år på DiAmbra Danceeducation. Hon har deltagit i olika tävlingar och liveuppträdanden så som; Streetstar danceschoolchallenge, Skapa Dans, Polarpriset och Stockholm Pride.

”Mina klasser kan vara allt från full-out till ”flowiga” och lugnare. Vi kommer att ha kul och vibea tillsammans samtidigt som vi kommer utvecklas på både fysiska och psykiska nivåer. Kombos, diagonaler och andra övningar till sköna tunes är återkommande på mina klasser.”

Max Edsbrand

Max Edsbrand är verksam danspedagog i Stockholm samt frilansar i Sverige med workshops i dans.

Max är utbildad vid Stockholms konstnärliga högskola. Han är tidigare utbildad vid Kävesta folkhögskolas yrkesförberedande dansarlinje. Hans dansstil är en kombination av modern och nutida dans, improvisation, komposition och akrobatik.

"För mig är dans i alla dess former fullt av glädje! Vi skapar en samhörighet och fokuserar på nuet. Mina klasser är dansanta och fysiskt utmanande. Jag värdesätter kroppen som redskap för att utmana sig själv, utifrån var och ens egna förutsättningar. Dans är fantastiskt!"

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
24 jun 2024 - 27 jun 2024
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Antal tillfällen
4
Första tillfället
mån 24 jun 2024 kl 09:30-12:00
  • tis 25 jun 2024 kl 09:30 - 12:00
  • ons 26 jun 2024 kl 09:30 - 12:00
  • tor 27 jun 2024 kl 09:30 - 12:00
Plats
Birger Jarlsgatan 70, 11420 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
116021
Pris
1250 kr