Workshop - Linnea Wessling

Plats Linköping

Kicka igång sommaren med en dansworkshop med Linnea i studion! Passar dig fån 14 år som har dansat tidigare. Anmäl dig redan idag och upplev dansglädjen med oss i Folkuniversitetets Dansstudio!

Boka nu

Innehåll

Här får du en koreografiklass med mycket energi och snabba rörelser. Fokus ligger på musikalitet och groove och vi kommer att jobba med tyngd, kraft och tempoväxlingar. 

Målgrupp

Denna klass är öppen för deltagare från 14 år och uppåt.

Förkunskaper

Workshopen riktar sig till dig med tidigare danserfarenhet, eftersom tempot kommer att vara relativt högt. Klassen ges på nivån Mellan/Avancerad.

Material

Kom ihåg att ta med vattenflaska och välj bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor (som ej lämnar märken i golvet).

 

 

Kursledare

Linnea Wessling

Linnea började dansa redan som sexåring och dansen följde henne hela vägen upp till högstadiet på Folkungaskolans dansprofil. När hon inte undervisar på Dansstudion så går hon första året på gymnasiet.

"Dans för mig betyder allt, jag älskar att kunna uttrycka mina känslor genom dans och att skapa egna idéer genom koreografi. För att utvecklas så mycket som möjligt testar jag gärna på olika stilar som till exempel dancehall, men min huvudstil är street."

Linnea Wessling, lärare i street på Dansstudion i Linköping

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Kursperiod
26 maj 2024 - 26 maj 2024
Söndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
sön 26 maj 2024 kl 16:00-17:30
Plats
Sankt Larsgatan 44, 58224 LINKÖPING
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
116377
Pris
100 kr