Interaktiv föreläsning - Språkstöd på arbetsplatsen

Plats Västerås

I denna interaktiva online föreläsning får du en presentation av hur du och ditt företag kan öka kompetensen i språkanvändning och kommunikation bland medarbetare på arbetsplatsen.

Boka nu

Föreläsningen riktar sig till arbetsplatser och verksamheter inom olika sektorer i samhället och syftar till att presentera Folkuniversitetets utbildning Språkstöd på arbetsplatsen. Under föreläsningen får du tillfälle att reflektera över språk och kommunikation på din egen arbetsplats och vad ett aktivt språkstöd skulle kunna innebära. Målet är att föreläsningen kan ge kunskap och verktyg för ett språkstödjande arbetssätt som kan gynna alla, oavsett språklig bakgrund.

En språkstödjare är en person på arbetsplatsen som kan vara till hjälp och stöd för andra medarbetare som utvecklar sin svenska på arbetsplatsen.

Föreläsningen är för dig som har arbetsledande ställning eller arbetar med introduktion av anställda. Vi rekommenderar att ni är flera från samma verksamhet/arbetsplats som medverkar på denna kostnadsfria föreläsningen. 

Föreläsningen sker online via teams.

Föreläsare

Eva Boström är utbildare i Svenska som andraspråk för vuxna med fokus på språkanvändning inom yrkeslivet och på arbetsplatsen. Hon har mångårig erfarenhet som lärare och skolledare på gymnasieskolan, men arbetar nu uteslutande med utbildning i svenska för andraspråktalare samt utbildning av språkstödjare i arbetslivet.

Boka din plats

Du bokar din plats genom att klicka på boka knappen. Vi ser gärna att du gör din anmälan senast den 1 juni. Du kommer i god tid före föreläsningen få en länk skickad till din e-post.

Läs mer om vår utbildning Språkstöd på arbetsplatsen

Språkstöd på arbetsplatsen

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
4 jun 2024 - 4 jun 2024
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 4 jun 2024 kl 09:00-11:00
Studietimmar
2
Kurs-ID
204052
Pris
0 kr