Företagsutbildning stresshantering

Plats Västerås

Hållbar och effektiv stresshantering i arbetslivet! Två handledare leder dig till ny kunskap, nya verktyg och strategier för ett gott självledarskap och hållbart arbetsliv.

Boka nu

Förebygg stress och psykisk ohälsa

I dagens samhälle av konstant uppkoppling, tillgänglighet, snabba förändringar och höga krav är stress vanligt förekommande i arbetslivet. Genom förebyggande och investeringar i hälsa kan personligt lidande och kostnader för företaget minskas eller undvikas. En positiv effekt för företagets hälsobokföring och för ditt välmående.

Skicka in ditt intresse till info.vasteras@folkuniversitetet.se för mer information.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig, ledare, chef eller medarbetare.

Denna utbildning kan anpassas efter ert företag och era behov, med syfte att stärka den enskildes möjligheter. Samtidigt tillgodose behovet av utveckling för just er verksamhet. Kontakta oss så kan vi tillsammans planera och genomföra en personalutbildning för att nå era mål inom hållbar och effektiv stresshantering i det dagliga arbetslivet.

Mål 

Ge ökade kunskaper om stress, stressreaktioner och friskfaktorer. Ge konkreta verktyg som deltagarna kan använda direkt, och som gör skillnad. På kursen får du verktyg för ditt självledarskap och för att leda andra. 

Innehåll

Vad är stress?
Stressorer
Stressreaktioner
Friskfaktorer
Konkreta verktyg för att hantera stress och ohälsa

Arbetssätt

VI jobbar upplevelsebaserat och tar tillvara deltagarnas erfarenhet och kunskap. Vi varvar teori och praktik. Deltagarna förväntas prova hemma mellan kurstillfällena.

Upplägg

Två tillfällen: en heldag plus en halvdag med mellanliggande eget arbete. Kursen genomförs på plats i Västerås med två handledare vid varje tillfälle.

Start enligt överenskommelse.

Pris

2995 kr exkl moms per deltagare. (3744 kr inkl moms/deltagare)

Vi anpassar denna utbildning för ert företag, kontakta oss för offert.

Om kursledarna

Marie-Louice Wallin och Lena Sobel

Båda Marie-Louice och Lena är ICF-certifierade professionella coacher och har stor erfarenhet av att driva utbildning.
Marie-Louice är dessutom stresspedagog. Hon coachar människor till ökat välbefinnande och större personligt ledarskap. Marie-Louice har en pedagogisk bakgrund som förskollärare.
Lena är handledare i UGL (Utveckling av Grupp och Ledare) och UL (Utvecklande Ledarskap) och jobbar med ledningsgruppsutveckling samt coachar ledare i effektivare ledarskap. Lena har en bakgrund som civilingenjör.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
2
Första tillfället
kl -
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
201764
Pris
3744 kr