Vässa din förhandlingsteknik Distans Live

Plats Distans

Arbetar du inom HR? Vill du bli bättre på att förhandla med facket? Målet med en bra förhandling är att alla parter ska bli så nöjda som möjligt. För att nå dit krävs noggranna förberedelser och en välplanerad strategi.

Boka nu

Mål

Kursen "Spetsa din förhandlingsteknik!" är speciellt framtagen för dig som arbetar med HR och som leder eller deltar i förhandlingar gällande till exempel omorganisationer, uppsägningar, löner och anställningsvillkor.

Kursen ger dig kunskaper om aktuella regelverk, kommunikation, mål och spelregler samt praktisk träning i förhandlingar som gör att du kan behärska olika förhandlingssituationer och öka dina möjligheter att nå ett förhandlingsresultat där alla parter är nöjda.

Innehåll

  • Tekniker
  • olika förhandlingar           
  • hur man förbereder sig
  • checklistor inför förhandlingen
  • motpartens vanligaste knep
  • vad säger lagen?

Gruppstorlek

Antalet deltagare är begränsat till 12 personer.

Litteratur och material

Kursledaren återkommer närmare kursstart om detta. 

Intyg

Intyg utfärdas efter utbildningens slut för de deltagare som varit närvarande minst 75% av tiden och förutsatt att hela avgiften är betald.

Övrigt

Kursen körs uteslutande via Teams så kursledare samt deltagare är online samtidigt vid varje kurstillfälle. I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator, ipad eller mobil med uppkoppling samt en webbcamera. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare.

Kursledare

Kristofer Palmblad

Kristofer Palmblad är personalvetare med många års erfarenhet från HR-branschen. Han har specialiserat sig på personaltvister, har breda kunskaper inom arbetsrätt och förhandlingar och har bland annat tidigare arbetat som HR-chef. Vid Folkuniversitetet i Stockholm undervisar han i arbetsrätt och arbetsmiljö. Förutom att undervisa arbetar Kristofer sedan många år tillbaka som konsult och expert inom arbetsrätt och arbetsmiljö med uppdrag hos bland annat If försäkringar, Kungliga Operan och Oriflame.

Kristofer om att undervisa i arbetsrätt:
”Det händer mycket i arbetsrättens underbara värld och vi har ett av världens mest utvecklade system och regelverk. Ett otroligt maskineri som bara funkar. Att lära ut hur det fungerar i praktiken är oerhört roligt.”

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
8 maj 2024 - 8 maj 2024
Onsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
ons 8 maj 2024 kl 09:00-12:00
Studietimmar
4
Kurs-ID
112564
Pris
1000 kr