Röster från utbildningen

I klassen som startade i november 2021 har vi några som jobbar som vd, andra som it-konsult, ekonom, kommunikatör, marknadschef, HR, politiker och några är egenföretagare. Läs mer om vad några av dem säger om utbildningen!

Hållbar affärsutveckling som bygger ett starkare varumärke.

För mig har utbildningen knutit samman hållbarhet till praktiken på ett sätt som jag upplevde var svårt att få via vanliga universitetsutbildningar. Utbildningen är tydlig i att visa kopplingen mellan ett företags varumärke och hållbarhet, istället för att presentera dem som två skilda fenomen. Även om det är en kort kurs så tycker jag att den lyckas täcka många områden av hållbarhet i affärssammanhang utan att verka för bred.

/Elin Stenman, Intromedia AB, Uppsala

En lärorik och inspirerande kurs som skapar förutsättningar till företag att utvecklas på ett hållbart sätt” 

/Antonia Cervini

Oj så himla mycket jag fick lära mig av en pedagog som är fantastisk. Det jag tar med mig är - Gör det inte svårare än vad det är och om vi alla, företag, politiker och vi, gör något även litet så händer det saker.” 

/Camilla Sandell, 7minds AB, Stockholm

"Har egentligen arbetat med hållbarhet hela mitt 20- åriga yrkesliv. Men med den här utbildningen i bagaget har jag fått en välbehövlig uppdatering och ny kunskap så att jag äntligen vågar starta mitt eget företag inom hållbarhetsområdet."

/ Karin Hoppe Storck, M-byrån

Utbildningen Hållbar affärsutveckling har faktiskt överträffat mina förväntningar. Dels innehållsmässigt då den är så specifikt inriktat på att appliceras i företagsmiljö att teorier och forskning direkt översätts till verkligen och aktivitet för mig i min yrkesroll. Dels till sin pedagogiska form som jag vill beskriva som sant hållbar i sig. Istället för att fokusera på den enskilde individens lärande och resultat uppmanas och uppmuntras vi elever kontinuerligt att dela vårt lärande med varandra och lyssna till, samt bygga på, andras argument och kunskap. På så sätt skapar vi ett gemensamt och högre lärande på ett mycket generöst och inkluderande sätt.

/Malin Hermansson, Enerco Group, Hofors

"För att vara hållbar måste man tänka ett varv till. Just det är vad man får tillfälle att göra här. Reda ut hur man själv ser på ämnet, hur andra tänker, och då blir det lättare att hitta ”sitt” holistiska perspektiv. Vår föreläsare Pia har hittat en inspirerande takt och ton som gör resan rolig."

/SusAnne Mastonstråle, CEO/Founder, Maston AB

"Utbildningen är väldigt givande tycker jag och ni är helt grymma. Utöver lite tekniska problem är jag nöjd med kursen och skulle absolut rekommendera den till andra."

/Samuel Storm