Engelska i Sydney

Studera engelska i Sydney, huvudstad i New South Wales på Australiens sydöstra kust. Med sina 4,6 miljoner invånare är det Australiens mest kända stad med en mångkulturell befolkning och kosmopolitisk livsstil. Här hittar du språkkurser i engelska i Sydney.

läs engelska i sydney på språkkurs med internationella skolorna

Staden grundades 1788 som en brittisk straffkoloni, men människor har bott i området i ca 30 000 år. Nu är staden Australiens centrum för handel, finans och utbildning, och har flera universitet och yrkeshögskolor.

Här finns också ett dynamiskt kulturellt centrum, med många internationellt kända museum och konstgallerier. Operahuset är förstås berömt och landmärken som Harbour Bridge och Sydney Harbour, likaså finns ett stort utbud av shopping och nöjesliv.

Över 100 vita stränder omger Sydney, bland annat de mest berömda Bondi och Manly beaches. Här kan man ägna sig åt vattensporter som surfing, windsurfing och segling för att bara nämna några. Bergskedjan Blue Mountains ligger bara 2 timmar från Sydney och är en perfekt utflykt om man vill utforska ett större naturområde.

Gå en språkkurs i Sydney och upptäck denna spännande stad inifrån!