Boende och resa Oxford

Här ser du de olika typer av boenden i Oxford som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Storbritannien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i oxford

Värdfamilj
Standard: Enkelrum med frukost och kvällsmål på vardagar och helpension på helger, 3200 kr/vecka.
Premium: Enkelrum med privat badrum, frukost och kvällsmål på vardagar och helpension på helger, 4100 kr per vecka (begränsad tillgång)

Lägenhetshotell
Självhushållsboende finns tillgängligt på vissa datum. Kontakta oss för mer information.

Hotell
Det finns en rad olika hotell och ’Bed & Breakfast’ i Oxford av olika standard och prisklasser. Kontakta oss för mer information.

För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: London
Transfer: Bussar går regelbundet från Londons flygplatser. Buss från Heathrow tar ca 1 timme och 15 minuter och från Gatwick ca 2 timmar. Buss från London Victoria station tar ca 1,5 timmar. Du kan också åka tåg från London Paddington station, restid ca 1 timma.

Taxitransfer från flygplatsen kan förbeställas genom oss. Pris enkel resa från Heathrow 2500 kr, från Gatwick 2800 kr.

Skolan ligger nära centrum, ca 15 minuters promenad från busstationen och ca 25 minuters promenad från tågstationen.

London Gatwick: Läs mer på www.gatwickairport.com
London Heathrow: Läs mer på www.heathrow.com

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.