Engelska i New York

Läs engelska i New York, som med sina drygt 8 miljoner invånare är USA:s folkrikaste stad. Med mängder av restauranger och kulturupplevelser finns här något för alla. Upptäck våra språkkurser i engelska i New York här.

läs engelska i new york på språkkurs med internationella skolorna

Denna mångfasetterade världsmetropol, som varje år tar emot ca 40 miljoner besökare, kan erbjuda något för alla smaker.

I denna underbara stad finns hur mycket som helst att upptäcka och det finns givetvis en hel del ”måsten” som inte får missas! Frihetsgudinnan på Liberty Island, Central Park på Manhattan, Empire State Building, China Town, Brooklyn Bridge och Museum of Modern Art ska man ha upplevt innan man lämnar New York.

Men, det finns mycket mer än så! Passa även på att gå på jazzklubb – på Manhattan finns det gott om dem. Här kan du oftast äta en matbit eller ta en drink samtidigt som artisterna uppträder. För den bokintresserade rekommenderas ett besök på Barnes & Noble, en enorm bokaffär med hemtrevlig atmosfär. Här får du bläddra i böcker och även läsa dem på plats.

För att få den riktiga New York-känslan ska du gå till Times Square. Enorma blinkande reklamskyltar, lukten av grillad mat från de små stånden i alla hörn, taxibilarnas tutande och alla människor skapar en atmosfär som inte finns någon annanstans. Detta är hjärtat av New York och här kan du verkligen känna att du är framme i det förlovade landet.