Boende och resa Edinburgh

Här ser du de olika typer av boenden i Edinburgh som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Skottland. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

läs mer om boende och resa i edinburgh skottland

Värdfamilj
Zon 1 (max 30 min. färd till skolan):
Enkelrum med halvpension: 3000 kr för en vecka, 5500 kr för 2 veckor, 10500 kr för 4 veckor (söndag-söndag)
Zon 2 (30 - 60 min. färdväg till skolan):
Enkelrum med halvpension: 2850 kr för en vecka, 5200 kr för 2 veckor, 9900 kr för 4 veckor (söndag-söndag)

West Granton residence
Studentlägenheter i centrala Edinburgh på ca 30 minuters bussfärd från skolan. Enkelrum med privat badrum i lägenheter som delas av 5 studenter. Tillgång till kök och vardagsrum. Självhushåll, tillgång till tvättstuga mot extra avgift. Lakan ingår, handdukar ingår inte. 3400 kr för en vecka, 6300 kr för 2 veckor, 12800 kr för 4 veckor. Tillgång till fritt wifi.

Nido Haymarket
Moderna studentlägenheter i en modern byggnad ca 25 minuters promenad från skolan. Små studiolägenheter med dubbelsäng, duschrum och kokvrå. Tillgång till uppehållsrum, gym och bio. Självhushåll, tillgång till tvättstuga mot extra avgift. Lakan ingår, handdukar ingår inte. Fritt wifi. Pris juli: 3600 kr för en vecka, 7500 kr för 2 veckor, pris augusti: 4200 kr för en vecka, 8700 kr för 2 veckor (söndag-söndag). Endast 19 juli - 30 augusti.

Hotell och B&B
Kontakta oss för mer information.

För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: Edinburgh
Transfer: Taxi från flygplatsen kan förbeställas genom oss, pris 580 kr enkel resa.

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida för utlandsresor.