Boende och resa Worcester

Här ser du de olika typer av boenden i Worcester som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för Storbritannien. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.

Worcester

Värdfamilj
Alla värdfamiljer bor på max 30 minuters gångavstånd till skolan. De delas upp i tre kategorier; regular, premium och executive.

Regular: Enkelrum med delat badrum. Frukost och kvällsmål vardagar, helpension helger, 2900 kr per vecka.
Premium: Enkelrum med delat badrum, lite större och högre standard än regular. Frukost och kvällsmål vardagar, helpension helger, 3500 kr per vecka
Executive: Enkelrum med privat badrum i hus med hög standard. Frukost och kvällsmål vardagar, helpension helger, 4100 kr per vecka.

Hotell och B&B
Det finns en rad bra hotell och B&B i Worcester. Kontakta oss för mer information.

För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation
Flyg: Den närmsta flygplatsen är Birmingham (40 km), men det går även bra att flyga till London Heathrow (150 km).
Transfer: Från London Heathrow kan du ta Heathrow express in till London Paddington station. Det tar ca 20 minuter. Från Paddington går tåg till Worcester regelbundet. Resan tar ca 2 timmar.

Du kan också boka taxi via oss. Pris enkel resa från Birminghams flygplats 1250 kr, från London Heathrow 2550 kr.

Taxi t/r Worcester tågstation eller busstation till inkvarteringen ingår i kursavgiften.

För mer information och tidtabeller, se www.heathrowairport.com och www.nationalrail.co.uk

Gör resan till en upplevelse! Ta tåg istället för flyg till slutdestinationen och gör stopp under vägen. Tips och hjälp med bokning kan du få av tågresebyråer. SJ hjälper också till med att boka tågbiljetter utomlands och kan tipsa om de bästa resvägarna. Du kan även köpa Interrailkort via dem. Läs mer på SJ:s hemsida.