Studera språk med hjälp av CSN

Många av våra kurser är studiemedelsberättigade via CSN. För att kunna söka studiemedel är kravet att du ska ha fyllt 20 år, att kursen omfattar minst 20 lektioner per vecka och att du studerar under minst 3 veckor inom Europa eller minst 13 veckor utanför Europa.

språkkurser utomlands med CSN

För att kunna söka studiemedel måste du vara antagen till kursen utomlands. Det innebär att du först anmäler dig till kursen genom anmälningsblanketten som finns på vår hemsida. Det bör du helst göra senast ca 6 veckor innan du vill börja kursen, eftersom CSN kan ha långa handläggningstider och du behöver hinna betala kursen innan du reser. När vi har anmält dig till skolan och har fått din kursplats bekräftad, fyller skolan också i CSN-blanketten som du sedan använder som underlag i din ansökan. Ange i din anmälan att du tänker söka studiemedel.

Mer detaljerad information hittar du på CSN:s hemsida.

Här är en lista på de studieorter där vi erbjuder CSN-berättigande kurser:

Glasgow Malta  Torquay

Franska
Aix-en-Provence Paris Bordeaux

Spanska
Barcelona Buenos Aires Cádiz Madrid Málaga Nerja Salamanca Sevilla Valencia Cuenca Havanna  Teneriffa

Italienska
Bologna Florens Milano Rom Salerno Taormina Trieste