Skolorna öppna - information om det rådande läget

De flesta språkskolorna är öppna och tar emot kursdeltagare på plats. Undervisningen och lokalerna är anpassade efter omständigheterna för att minimera riskerna och många skolor erbjuder även distansalternativ.

Vi på Internationella Skolorna håller oss uppdaterade om situationen på våra kursorter och följer UD:s rekommendationer. De europeiska länderna har olika regler när det gäller inresa. I vissa länder kan covidbevis och/eller karantän krävas.

Man ska vara medveten om att det kommer att ta lite tid innan allt är som förut. Antalet elever på skolan kan vara något färre än tidigare och vissa aktiviteter kan behöva anpassas efter läget. Gemensamt för alla skolor är att man är mycket noga med att följa myndigheternas krav på social distansering och hygienrutiner, så att alla ska känna sig trygga, både på skolan och i sitt boende. Det är förstås också viktigt att själv respektera och följa lokala regler och förordningar.

UD:s rekommendationer

I UD:s app ’UD resklar’ hittar du aktuell information om vad som gäller i alla länder. Du kan även hitta mer information här gällande avrådan.

Om- och avbokningsregler

I nuläget gäller vår vanliga anmälningsvillkor, förutom att du, fram till en vecka före kursstart, fortfarande kostnadsfritt kan boka om en kurs till ett senare datum om behov skulle uppstå med anledning av covid-19. Här hittar du våra vanliga anmälningsvillkor.

Kontakta oss

Har du frågor gällande detta kan du alltid kontakta oss här eller på telefon 08-789 42 10