Hanne Gustafsson

Processledare Artifex

Hanne har arbetat som lärare inom marknadsföring på Högskolan i Skövde i över sex år. Hon har varit projektledare för ett större EU-projekt, arbetat som VD och projektledare på olika reklambyråer i över tio år, hon varit med i olika mentorprogram samt suttit med i olika styrelser och ledningsgrupper. I fyra år var Hanne ordförande för Marknadsföreningen i Skaraborg och under den perioden blev föreningen utnämnd till Årets Marknadsförening i Sverige. Vid sidan av sin nuvarande tjänst som utbildningsledare på Tibro Hantverksakademi äger och driver Hanne en klädbutik i Lidköping.

Hanne brinner för marknadsföring och att bygga varumärken. Hon tycker att det är mycket givande att arbeta med de studerande. De står i början av sin karriär och att få vara en del av deras utveckling inför framtiden finner hon väldigt berikande.

Hanne har motivationen att vara med att bygga de studerandes självkänsla och självförtroende samt att få dem att vara stolta över vad de åstadkommer med sina studier och i framtida arbeten.

Med sin stora erfarenhet som projektledare anser Hanne att det är viktigt att använda verkliga exempel under hennes föreläsningar och vikten av diskussioner mellan de studerande för att belysa olika uppfattningar samt att ta del av varandras erfarenheter. Hon vill att teori och praktik ska gå hand i hand och ge de studerande verktyg som de kan använda sig av i framtiden.

"Hållbarhet, återbruk och cirkulär ekonomi blir mer och mer viktigt för företag idag och Tibro Hantverksakademi bygger mycket på dessa värden i sina utbildningar. Tibro Hantverksakademi är en skola där kreativiteten är en viktig faktor och det gör skolan till en spännande arbetsplats för både studerande och lärare! Skolan har många passionerade, engagerade och kunniga lärare, och det är en skola som arbetar i första hand med näringslivet, vilket ger de studerande möjlighet att bygga ett stort nätverk inom olika områden." – Hanne Gustafsson

Facebook: Hanne G

Instagram: hanne_pa_g

Hanne Gustafsson

Hanne Gustafsson


Ring Hanne Gustafsson på 0504-125 50

Mejla Hanne Gustafsson hanne.gustafsson@folkuniversitetet.se