Skara skolscens teaterkollo

Var med på Skara skolscens teaterkollo! Är du mellan 10 och 16 år och sugen på skådespeleri får du en härlig sommarvecka med teater och en massa annat kul ihop med nya kompisar.

Skara Skolscens teaterkollo innehåller de delar som brukar ingå i en teaterutbildning för lite äldre, men är förstås anpassat för ungdomar. Du behöver inte ha några förkunskaper men det är bra om du är intresserad av teater och scenkonst.

Under Skara Skolscens teaterkollo lär du dig

  • Skapa teater ihop med andra
  • Skådespeleri
  • Rörelse och dans

Vi jobbar i grupper men du får också möjlighet att bli coachad enskilt eller i par.

Med skickliga kolloledare (alla med teaterutbildning), ett stort hus byggt för teaterutbildning och god mat från en lokal restaurang blir veckan både bekväm, lärorik, rolig och säker.

En teatervecka hos oss börjar på första dagens eftermiddag med att vi lär känna varandra. Sedan jobbar vi med teater och har sommarkul hela veckan fram till sista dagens förmiddag. Då avslutar vi med att stolt visa upp vad du och dina nya kompisar har lärt er inför en publik av föräldrar.

10–12 år

27 juni–3 juli (sö–lö)

12–14 år

5 juli–11 juli (må–sö)

14–16 år

13 juli–19 juli (ti–må)

Kostnad

Skara Skolscens teaterkollo kostar 6 400 kronor inkl. mat och boende.

Vill du veta mer?

Du kanske har massor med frågor om detta. Ring oss gärna på 0511-209 00 eller skicka ett mejl till info.skaraskolscen@folkuniversitetet.se så berättar vi mer!

Detaljerad information om Skara Skolscens teaterkollo (pdf)

Anmäl dig till Skara Skolscens Teaterkollo

När du skickar in din ansökan ger du samtycke till att Skara Skolscen lagrar och använder dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas