Skara skolscens teaterkollo

Var med på Skara skolscens teaterkollo! Är du mellan 12 och 17 år och sugen på skådespeleri får du en härlig sommarvecka med teater och en massa annat kul ihop med nya kompisar.

Skara Skolscens teaterkollo innehåller de delar som brukar ingå i en teaterutbildning för lite äldre, men är förstås anpassat för ungdomar. Du behöver inte ha några förkunskaper men det är bra om du är intresserad av teater och scenkonst.

Under Skara Skolscens teaterkollo lär du dig

  • Skapa teater ihop med andra
  • Skådespeleri
  • Rörelse och dans

Vi jobbar i grupper men du får också möjlighet att bli coachad enskilt eller i par.

Med skickliga kolloledare, ett stort hus byggt för teaterutbildning och god mat från en lokal restaurang blir veckan både bekväm, lärorik, rolig och säker.

En teatervecka hos oss börjar på första dagens eftermiddag med att vi lär känna varandra. Sedan jobbar vi med teater och har sommarkul hela veckan fram till sista dagens förmiddag. Då avslutar vi med att stolt visa upp vad du och dina nya kompisar har lärt er inför en publik av föräldrar.

Grupp 1

12–14 år, 23 juni–29 juni (sö-lö)

Grupp 2

15–17 år, 1 juli–7 juli (må-sö)

Vill du veta mer?

Detaljerad information finns i det här pdf-dokumentet. Du kan också höra av dig till oss på telefon 0511-209 00.

Anmäl dig till Skara Skolscens Teaterkollo

När du skickar in din ansökan ger du samtycke till att Skara Skolscen lagrar och använder dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas