Dans för barn 3 år

På Pytte- och Knattedansen tar vi tillvara barnens inneboende rörelseglädje i enkla dansövningar, rörelseramsor och rytmövningar, och dansar tillsammans barn och vuxna. Ett härligt sätt att umgås och stärka relationen med sitt barn!

Teacher and group of children exercising dancing and ballet in dance school

Vi övar att vara tillsammans i en grupp, att förhålla sig till andra, att vänta på sin tur, att våga - det är många färdigheter som övas i danssalen förutom motorik och kroppsmedvetenhet! På Knattedansen fokuserar vi också på att barnet ska bli tryggt i gruppen, och till slut våga dansa utan förälder. Men även här gör vi många dansövningar tillsammans barn och vuxen.

Åldersindelning
Alla våra barngrupper delas in efter det året man är född. Har du svårt att hitta rätt grupp? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Klädsel
Funktionella träningskläder som är lätta att röra sig i, som tex mjukisbyxor/tights och t-shirt/linne samt barfota. Inga "utklädningskläder" t ex Pippidräkt eller prinsessklänning.

Bra att veta
På pyttedansen deltar en förälder/anhörig per barn i lektionen.Tänk på att den vuxna också har kläder man kan röra dig i!

Observera! När du gör anmälan via webben kan du välja att betala med kort. Beloppet som dras kan då endast vara grundavgiften. Om du är berättigad till rabatt, välj istället att betala med faktura.