Information med anledning av covid-19

Senast ändrad

På Balettakademien jobbar vi kontinuerligt med att minska smittspridningen genom att följa de aktuella rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi skyndar långsamt och har fortsatt utökad städning i våra lokaler, vi tillhandahåller handsprit och använder olika in- och utgångar i våra studios. Antal bokade deltagare på klasser är avvägt efter verksamhet och salars storlek. På våra kurser så fortsätter vi med viss försiktighet och undviker att skapa närkontakt eller parövningar.

Om du uppvisar symptom på covid-19 (feber, hosta – se Krisinformation.se för mer information), även milda symptom, skall du avstå från att komma till din kurs. Detta gäller även dig som medföljande till våra kursdeltagare.

Vi uppmanar alla att fortsätta att hålla avstånd. Vi vill att vårt hus ska vara en trygg och säker plats för både deltagare, anhöriga, elever och anställda.

Tack för att du visar hänsyn, stay safe och ”keep dancing”!

/Balettakademien