Information med anledning av nya allmänna råd kring covid-19

Senast ändrad

Förra veckan kom det nya skärpta riktlinjer kring att inga allmänna sammankomster med fler än 8 personer får äga rum. Det är visserligen inte givet att en danskurs faktiskt är en allmän sammankomst i lagens mening, men vi väljer att i detta exceptionella läge jämställa våra kurser med allmänna sammankomster.

Det innebär tyvärr utan alla klasser för vuxna är inställda resten av terminen.

Eftersom verksamhet för barn och ungdomar födda senare än 2005 inte omfattas av de skärpta riktlinjerna fortsätter våra barn- och ungdomskurser som planerat.

Vi kommer nu att betala tillbaka resterande kursavgift eller Dansa-kort. Mejla oss  på balettakademien@folkuniversitetet.se om bank samt clearing- och kontonummer. Vill du hellre använda pengarna till en kurs eller Dansa-kort till våren går det förstås också bra. Vårens kurser finns nu ute på hemsidan och om du anger vid anmälan att du vill använda din återstående kursavgift som delbetalning så skriv "tillgodo avbrott" i meddelanderutan.

Vi beklagar förstås att vi inte kan avsluta terminen på det sätt som vi hoppats på, men de nya riktlinjerna säger väldigt tydligt vad som förväntas av oss. Vi ser istället fram emot en vårtermin där vi hoppas kunna dra igång som vanligt i slutet av januari. Välkomna tillbaka då!

Jan Åström, Balettakademiens rektor