Information med anledning av nya allmänna råd kring covid-19

Senast ändrad

Efter att den nya pandemilagen klubbades igenom den 8 januari, har vi beslutat att göra de justeringar som krävs för att anpassa oss efter Folkhälsomyndighetens föreskrift, som tillåter max en besökare per tio kvadratmeter vilket gäller för bland annat gym och träningsanläggningar.

Vi planerar att starta kursverksamheten den 25 januari, men följer förstås utvecklingen för att se om det kommer nya beslut och restriktioner som påverkar vår möjlighet att hålla öppet. Vi har anpassat verksamheten genom att ha ett lägre maxantal deltagare på varje kurs, anpassat efter storleken på våra studios. Vilka övriga anpassningar vi har gjort hittar du här.

En annan anpassning vi behöver göra är att ta bort våra öppna klasser och att de som har dansa-kort istället har möjlighet att boka sig på 4 fasta kurser per termin, istället för tidigare 3 kurser per termin. Mer information om dansa-korten hittar du här. Vi tar också bort möjligheten till klippkort och drop-inklasser under vårterminen.

Du är välkommen att boka kurs och om det skulle bli så att vi måste ställa in/skjuta upp verksamheten kommer du naturligtvis att meddelas så snart ett sådant beslut är taget och få eventuella avgifter återbetalda.

Jan Åström, rektor Balettakademien Stockholm