Dans för barn 3-6 år

Här har vi samlat alla kurser för barn mellan 3-6 år, du finner dem även under respektive dansstil nedan.

Barn på danskurs.

Vi har många olika inriktningar av dans för barn 3-6 år. Här får barnen utlopp för sin rörelse- och dansglädje och övar musikalitet och improvisation, koordination och koncentration, balans och hållning.

  • Balett - är inriktad på balett. Vi utgår från enkla steg och rörelser och sätter ihop danssteg och danser med balettkänsla till inspirerande musik.
  • Showjazz - för alla små stjärnor. Vi utgår från enkla steg och rörelser och sätter ihop det till danser till musik som barnen gillar.
  • Sång och dans - vi sjunger, dansar och gör rörelseramsor tillsammans samtidigt som vi stimulerar barnens musikkänsla, rörelsekänsla, språkuppfattning, rytm, rumsuppfattning och dansglädje.
  • Contemporary - här utforskar vi dans genom improvisation och material där barnet får utlopp för sin naturliga fantasi och rörelseglädje. 
  • Hiphop/street - vi utgår från hiphopens grund med enkla steg och rörelser. Fokus ligger på koordination och musikalitet.
  • Dansmix - passar den som inte vill genre-definiera sin dans utan istället mötas av en mix inspirerad av balett, jazz och modernt.

Mer information


Balett 3 år Margit Tenkanen

Ballet 3 y, in English Ievgeniia Iashchuk

Ballet 4-5 y, in English Ievgeniia Iashchuk

Ballet 8-9 y N, in English Ievgeniia Iashchuk

Balett 3-4 år Katja Norberg

Balett 5-6 år Annika Höglind

Balett 6-7 år F Cyntia Botello

Balett 5-6 år F Cyntia Botello

Balett 4-5 år Cyntia Botello

Balett 3 år Cyntia Botello