Lärare i flera ämnen inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker för våren flera lärare. Sista ansökningsdag är 30 januari.

Relaterad information

Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade lärare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en miljö där du själv är med och påverkar innehållet.

Tjänsten

I våra lokaler på Olskroksgatan i Göteborg bedriver vi utbildning inom kommunal vuxenutbildning. Undervisningen bedrivs både dagtid samt flexibla/distansstudier. Vi söker nu gymnasielärare i Ekonomi, Religion och Filosofi.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker i första hand dig som är legitimerad gymnasielärare. Erfarenhet av vuxenundervisning och distansundervisning är meriterande. Du behöver även ha en god digital kompetens och ett stort intresse för IKT (Informations- och kommunikationsteknik) som ett pedagogiskt verktyg.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och lösningsfokuserat ofta i ett högt tempo. Du behöver vara flexibel, lyhörd och strukturerad. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-06-30. Tjänstens omfattning beror på ämneskombination.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2020-01-30 via vår e-rekrytering (observera att vi inte tar emot ansökningar via mail). Vi undanber oss att du lämnar referenser i din ansökan. Vi kommer eventuellt att efterfråga referenser i ett senare skede. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information och frågor
Ville Haikonen (Utbildningsledare) ville.haikonen@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Tuija Paukkonen Piloto, Lärarförbundet, tuija.paukkonen_piloto@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar.
Läs mer om Folkuniversitetet som arbetsgivare.

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.