Sök Meny
Administrativt arbete

Administrativa jobb

Arbeta som ledare, chef, kursadministratör, ekonom eller på annat sätt med administration.

Ämnesansvarig it/webb, foto och film, Stockholm

Till enheten för estetisk folkbildning söker Folkuniversitetet region Öst nu en ämnesansvarig för kurser inom it/webb, foto och film. Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2019. Välkommen med din ansökan!

Verksamhetsutvecklare/administratör - vikariat, Jönköping

Folkuniversitetet region Öst söker nu en vikarierande verksamhetsutvecklare/administratör för kurser samt föreningssamarbeten med placering i Jönköping. Tjänsten är ett vikariat på ett år med start i augusti 2019. Sista ansökningsdatum är den 12 augusti. Välkommen med din ansökan!

Verksamhetsledare/Rektor till uppdragsverksamheten med särskild inriktning mot Sfi i Växjö

Folkuniversitetet i Distrikt Öst, Växjö, söker en Verksamhetsledare/Rektor till uppdragsverksamheten med särskild inriktning mot Sfi. Sista ansökningsdag den 18 augusti.

Verksamhetsledare till uppdragsverksamheten Sfi, Kristianstad

Vi söker en verksamhetsledare för Sfi till uppdragsverksamheten i Kristianstad. Ansök senast den 31 augusti.

Skolchef, Balettakademien Göteborg

Balettakademien är en del av Folkuniversitetet och en av Nordens ledande skolor inom musikal- och dansutbildning. Skolan driver treåriga yrkesförberedande musikal- och dansutbildningar under tillsyn av Myndigheten för Yrkeshögskolan. Vi söker nu skolchef på heltid. Sista ansökningsdag är 31 augusti.

Utbildningsledare Yrkeshögskoleutbildningar, Göteborg

Folkuniversitetet är en av Sveriges ledande aktörer inom Yrkeshögskoleutbildningar och genomför i västra Sverige ett 30-tal utbildningar inom teknik, hantverk, samhällsbyggnad, IT, hälsa och trädgård. Vi söker nu en utbildningsledare som ska ansvara för ett antal av våra utbildningar i Göteborg. Sista ansökningsdag 31 augusti.

Projektledare inkluderingsprojekt, Jönköping

Folkuniversitetet i Jönköping söker en projektledare/projektmedarbetare på 80-100% till ett spännande och viktigt inkluderingsprojekt med start september 2019. Sista ansökningsdag är den 2 augusti 2019. Varmt välkommen med din ansökan!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.