Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Xiaoming Wang - Växjö

Xiaoming Wang - Växjö

”Precis för ett år sedan, den 19 november, 2017 steg jag in på Folkuniversitetet i Växjö för första gången och min resa med att lära mig svenska påbörjade. Jag trivs verkligen med att lära mig ett nytt språk och att uppleva en ny kultur. Nu vill jag dela denna glädje, i att lära och uppleva, med dig som kursdeltagare.”

Xiaoming har doktorsexamen i skogsvetenskap, och jobbade som postdoc i Beijing innan hon kom till Sverige. Som en viktig del av hennes utbildningar och arbete, hade hon ofta presentationer i olika projekt, från nära medarbetare till grupper från olika länder, på ett sätt där alla kunde vara med. Detta har bidragit till en erfarenhet av att förklara, presentera och redovisa, och egentligen för att lära ut. Xiaoming är öppensinnad, kommunikativ och har lätt att förmedla. Hon är en bra lyssnare, det är nycklarna till en trevlig och lärorik miljö.

Välkommen till språkkursen ”Kinesiska för nybörjare”, och glöm inte att på kursen handlar det inte enbart om språket, utan också om kinesiska samhället och kulturer.

Om Folkuniversitetet

Toggle module
Toggle module
Följ oss på Twitter

© 2019 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer