Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Taiba Zakiah

Taiba Zakiah

Taiba arbetar på Folkuniversitetet i Växjö.

Lärare: Arabiska

Relaterad information

Jag föddes av syriska föräldrar i Saudiarabien. När jag var nio år flyttade jag med min familj till Jordanien där gick jag en utbildning till språklärare i engelska. Jag jobbade sedan ett år som engelsklärare i en privatskola innan jag flyttade till Sverige.

Att växa upp i tre olika länder gav mig inte bara nya möjligheter utan också nya utmaningar och jag har lärt känna olika arabiska kulturer. Med mitt genuina intresse för språk och med relevanta korta utbildningar och kunskaper som språklärare, tillsammans med mitt nuvarande yrke som kontakttolk, har jag nu hittat till Folkuniversitetet som lärare i arabiska.

Till mina kurser kommer de som är intresserade av att lära sig arabiska och veta mer om kulturen. Åldern på kursdeltagarna varierar och de kan vara universitetsstudenter, tjänstemän från olika myndigheter, journalister, läkare eller pensionärer. Vissa vill lära sig språket för att det kan underlätta deras arbete, andra kanske vill kunna arabiska för att de har inlett en relation med en arabisktalande.

Kontaktinformation:

Telefon: 0470-144 20Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Om Folkuniversitetet

Toggle module
Toggle module
Följ oss på Twitter

© 2019 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer