Spontanansökan, norr

Jobba hos oss i Region Norr

Jobba på Folkuniversitetet i Umeå, Sundsvall, Östersund, Örsköldsvik, Härnösand, Luleå, Boden eller på Umeå Internationella Gymnasium (UIG) - gör en spontanansökan.

Skicka in din spontanansökan så kontaktar vi dig när något dyker upp!

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Folkuniversitetet har ungefär 3900 anställda och många ideellt engagerade cirkelledare. Vi arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och yh-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang.

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare

Gustav, gymnasielärare

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.

Folkuniversitetet Region Norr