Sök Meny
Lärare i svenska som främmande språk sökes, Stockholm

Lärare i svenska som främmande språk sökes, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Vi söker dig som har erfarenhet eller är intresserad av att undervisa vuxna i svenska som främmande språk/andraspråk. Du har svenska som modersmål eller motsvarande kompetens och vi ser gärna att du har studerat svenska som andraspråk och pedagogik på högskola/universitetet.

Våra kurser startar året runt och vi söker i första hand lärare till våra kvällskurser. Kvällskurserna går mån+on eller tis+tor kl.18:00-20:15 och pågår i fem veckor. Vi har även kurser på lördagar, 10:00-13:30 samt kurser i svenska för asylsökande. På sommaren har vi också en stor kursverksamhet.

På våra kurser studerar människor från hela världen och vi har grupper på olika nivåer från nybörjare (A1) till avancerad nivå (C1). Våra deltagare är i allmänhet välutbildade och mycket motiverade och vi håller högt tempo med kommunikation i fokus. Alla kurser har tydliga kursplaner och fastställd kurslitteratur. Nya lärare får stöd av mentor och vi erbjuder kontinuerligt fortbildning.

Anställningsform: Objektsanställning deltid

Lön: Enligt avtal

Välkommen med din ansökan och ditt CV!

Paula Levy Scherrer
paula.scherrer@folkuniversitetet.se
08-789 41 37

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Har du frågor?

Kontakta
Paula Levy Scherrer
08-789 41 37
paula.scherrer@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.