Sök Meny
Cirkelledare i dans till Funkis, Malmö

Cirkelledare i dans till Funkis, Malmö

Vill du se människor växa och vara med och driva vår verksamhet framåt? Vi utlovar ett fartfyllt, tidvis krävande, men oerhört givande och roligt extrajobb! Ansök senast den 21 december.

Relaterad information

Vi söker just nu en cirkelledare inom dans till vår Funkisverksamhet, kulturutövande för den som behöver extra stöd. Du måste ha gedigen dansvana, både när det kommer till att dansa själv samt undervisa dans, gärna inom olika stilar. Om du dessutom har erfarenhet och engagemang för målgruppen kan det vara dig vi letar efter!  

Eftersom det är väldigt blandad nivå så måste du kunna anpassa din pedagogik och ditt sätt att lära ut efter deltagarna i rummet, detta är A och O. Allt från improvisation, taktövningar och rytmik till enklare koreografier, på en nivå som fungerar för gruppen. Det gäller att alltid sätta deltagarna och deras utveckling främst.  

Att kunna släppa loss tillsammans med deltagarna är minst lika viktigt som att ha en tydlig struktur och mål för varje termin och lektion. Det måste även alltid finnas en flexibilitet kring undervisningen då det sällan blir exakt som man planerat i denna verksamhet. 

Bra att veta är att varannan termin har vi en större avslutning där vi bjuder in publik, då visar vi upp lite av det vi gjort under terminen.  

Du blir en del av vårt kunniga och drivna ledarteam som tillsammans med deltagarna utvecklar verksamheten och utbudet för målgruppen personer med funktionsvariation. Till just denna tjänst söker vi någon som kan jobba onsdagar kl. 16-18. 

Cirkelledaren 

 • planerar, leder och utvärderar cirkelverksamhet 
 • har kontakt med deltagare och kontaktpersoner 
 • deltar i den pedagogiska utvecklingen av verksamheten 

Vi söker dig som:  

 • har erfarenhet av och kunskap om målgruppen 
 • har erfarenhet och kunskap inom dans 
 • sätter deltagarna i främsta rummet 
 • är ansvarstagande och självgående 
 • är lyhörd och känner in rummet 
 • är social och prestigelös 
 • är kommunikativ och bra på att anpassa budskapet efter mottagaren 
 • har nyfikenhet, mod och engagemang 

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv är med och påverkar innehållet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättandet av tjänsten.

Funkis är en verksamhet för personer som på olika sätt behöver extra stöd. I gemenskap, med erfarenhet och glädje erbjuder vi ungdomar och vuxna en aktiv fritid genom olika former av kurser samt genom vår fysiska och digitala mötesplats. Förutom vårt kursutbud driver vi även FUNKIS - Föreningen för Utveckling, Nyfikenhet och Kreativitet i Syd. Det är en plattform och ett forum för åsikter och påverkan främst för deltagare, men också anhöriga, assistenter och boendepersonal.

Läs gärna mer på www.folkuniversitetet.se/funkis 

Folkuniversitetet är ett studieförbund med en verksamhet omfattande folkbildning och vuxenutbildning, skolor samt uppdragsutbildning för företag, organisationer och myndigheter. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Distrikt Syd omfattar Lund, Malmö, Trelleborg och Ystad. 

Sista ansökningsdag är den 21 december, men intervjuer och tillsättande av tjänsten kommer att ske löpande. 
Vid frågor kontakta Emma Sturesdotter, tel 040-691 83 60 emma.sturesdotter@folkuniversitetet.se

Ansökningar tas emot via vårt rekryteringsverktyg:

Har du frågor?

Kontakta
Emma Sturesdotter
040-691 83 60
emma.sturesdotter@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.