Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Matematiklärare till Komvux, Södertälje

Folkuniversitetet i Södertälje söker en lärare i matematik till komvux-verksamheten. Sista ansökningsdatum är den 16 december.

SVA-lärare till Komvux, Södertälje

Folkuniversitetet i Södertälje söker en lärare i Svenska som andraspråk till komvux-verksamheten. Sista ansökningsdatum är den 16 december.

Sfi lärare, Kalmar

Vi söker en lärare till Sfi-skolan i Kalmar. Skolan bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Ansök senast 19 december.

Cirkelledare i dans till Funkis, Malmö

Vill du se människor växa och vara med och driva vår verksamhet framåt? Vi utlovar ett fartfyllt, tidvis krävande, men oerhört givande och roligt extrajobb! Ansök senast den 21 december.

Sfi-pedagog, Lund

Vill du vara en del av vårt engagerade arbetslag och utveckla vår sfi-verksamhet? Vi söker Sfi-pedagog till Folkuniversitetet Lund. Ansök senast 21 december.

Vikarierande SFI-lärare, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg bedriver utbildning i svenska för invandrare och kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå på uppdrag av Varbergs kommun. Nu söker vi engagerade SFI-lärare till vår vikariepool. Sista ansökningsdag 23 december.

Kursledare i italienska, Uppsala

Folkuniversitetet Uppsala söker kursledare i italienska. Sista ansökningsdag är 31 december, men sök gärna redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Leg. lärare till gymnasiekurser i Engelska inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu en legitimerad lärare med gymnasiebehörighet i Engelska. Sista ansökningsdag är 31 december.

Kursledare i svenska som främmade språk, Borås

Folkuniversitetet i Borås erbjuder kurser och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi och HR, kommunikation och skrivande, människa, samhälle och miljö. Nu söker vi fler kursledare i svenska som främmande språk som ska arbeta på timbasis under dagtid. Sista ansökningsdag 6 januari.

Lärare vuxenutbildning gymnasial nivå, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg bedriver kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå och utbildning i svenska för invandrare (SFI) på uppdrag av Varbergs kommun. Vi söker nu engagerade och legitimerade lärare i Samhällskunskap, Psykologi och Religion. Sista ansökningsdag är 6 januari.

Sfi-lärare kvällskurs, Eslöv

Vi söker nu drivna sfi-lärare som vill arbeta på deltid med vår nya kvällskurs på Eslövs Folkhögskola. Ansök senast den 6 januari.

Cirkelledare i spanska kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker inför vårterminen och våra kurstarter i februari/mars en cirkelledare i spanska. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2019.

Lärare till Fastighetsförvaltarutbildning, Malmö

Har du kunskaper inom fastighetsbranschen? Nu söker vi flera lärare till vår Fastighetsförvaltarutbildning. Ansök senast 31 januari 2019.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.