Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Cirkelledare polska, Kristianstad

Nu söker vi en cirkelledare för våra kurser i polska. Ansök senast den 23 april.

Cirkelledare ekonomi, Kristianstad

Nu söker vi en cirkelledare för våra kurser i Ekonomi i Kristianstad och/eller Hässleholm (Bokföring, Bokslut, Diplomerad Ekonomiassistent). Ansök senast den 23 april.

Cirkelledare tyska, Kristianstad

Nu söker vi en cirkelledare för våra kurser i tyska. Ansök senast den 23 april.

Cirkelledare olika ämnen, Hässleholm

Nu önskar vi utveckla vår kursverksamhet i Hässleholm och söker därför cirkelledare i flera ämnen, allt från språk, akvarell, foto, ekonomi mm. Ansök senast den 23 april.

Sfi-lärare till SFI-skolan i Växjö

Vi söker Sfi-lärare till SFI-skolan i Växjö. Här finns stora möjligheter att utvecklas och utforma undervisningen och ett kontor med många kloka och glada kollegor. Ansök senast 24 april.

Legitimerad gymnasielärare i samhällskunskap och historia, Stockholm

Med start till hösten söker vi nu en legitimerad gymnasielärare i samhällskunskap och historia till Kungstensgymnasiet i Stockholm. Vikariatet är för en föräldraledighet fram till och med januari 2020, men med möjlighet att omfatta hela läsåret. Sista ansökningsdag är den 26 april 2019.

Lärare i sång, Uppsala

Inför höstterminen söker vi en lärare i sång för enskild undervisning. Sista ansökningsdag är 30 april 2019. Välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Cirkelledare estetiska ämnen, Jakobsberg

Folkuniversitetet i Stockholm söker cirkelledare inom estetiska ämnen till våra lokaler i Jakobsberg. Sista ansökningsdatum är den 30 april 2019. Välkommen med din ansökan!

Huvudlärare till Arkitekturskolan STHLM, Stockholm

Folkuniversitetet i region Öst söker en huvudlärare till Arkitekturskolan STHLM. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med tillträde den 1 augusti 2019. Välkommen med din ansökan senast den 1 maj 2019.

Gymnasielärare Folkuniversitetets gymnasieskola i Trollhättan

Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal. Skolan erbjuder samhällsvetenskapligt, ekonomiskt och estetiskt program med internationell profil. Nu växer vi och söker därför behöriga lärare i flera ämnen. Sista ansökningsdag 12 maj.

Modersmålslärare Folkuniversitetets gymnasieskola i Trollhättan

Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal. Skolan erbjuder samhällsvetenskapligt, ekonomiskt och estetiskt program med internationell profil. Nu söker vi modersmålslärare i flera språk. Sista ansökningsdag 12 maj.

Sfi-lärare, Hässleholm

Vi söker lärare till Sfi-skolan i Hässleholm. Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Ansök senast 12 maj. Urval sker löpande.

Cirkelledare textil och klädsömnad, Stockholm

Inför höstterminen 2019 söker Folkuniversitetet i Stockholm cirkelledare inom klädsömnad och textilt hantverk till våra lokaler i Stockholm. Sista ansökningsdatum är den 31 maj 2019. Välkommen med din ansökan!

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.