Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiska jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Cirkelledare koreanska & kinesiska, Malmö

Vi söker en cirkelledare i koreanska och en cirkelledare i kinesiska för kurser med start i september 2019. Omfattningen av tjänsterna är ca 2-4 timmar/vecka med möjlighet till större omfattning påsikt. De aktuella kurserna är förlagda till vardagskvällar i Malmö. Ansök senast den 27 maj.

Cirkelledare i keramik till Art College, Göteborg

På Folkuniversitetets Art College på Första Långgatan i Göteborg har vi kurser i nästan alla tänkbara estetiska ämnen. Keramik är ett av våra största och mest populära ämnen och vi söker nu ytterligare en cirkelledare för kurser under en till två kvällar i veckan. Sista ansökningsdag är 31 maj.

Cirkelledare textil och klädsömnad, Stockholm

Inför höstterminen 2019 söker Folkuniversitetet i Stockholm cirkelledare inom klädsömnad och textilt hantverk till våra lokaler i Stockholm. Sista ansökningsdatum är den 31 maj 2019. Välkommen med din ansökan!

Sfi-lärare till yrkes-sfi, inriktning lokalvård, i Karpalund/Kristianstad

Vi söker Sfi-lärare till yrkes-sfi, inriktning lokalvård, i Karpalund utanför Kristianstad. Ansök senast 2 juni 2019.

Kursledare övriga språk, Umeå

Nu söker vi flera kursledare i övriga språk till vårt öppna kursutbud inför hösten 2019. Ansök före 7 juni.

Sommarvikarierande lärare engelska och psykologi inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu lärare i engelska och psykologi som kan vikariera under sommarveckorna. Sista ansökningsdag 7 juni.

Cirkelledare i föreningskunskap, arrangörsutveckling, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg samarbetar med fria grupper och föreningar och arbetar uppsökande för att sprida folkbildning. Nu söker vi cirkelledare som vill arbeta med att stärka våra föreningar och grupper i föreningskunskap och/eller arrangörsutveckling. Sista ansökningsdagen 7 juni.

Cirkelledare mänskliga rättigheter, barnrätt, samhällsinformation, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg samarbetar med fria grupper och föreningar och arbetar uppsökande för att nå nya målgrupper. Nu söker vi cirkelledare som vill undervisa på tema mänskliga rättigheter, barnrätt och samhällsinformation. Sista ansökningsdagen 7 juni.

Arbetsvägledare till ett rehabiliteringsuppdrag, Malmö

Till uppdraget Introduktion till arbete söker vi nu en arbetsvägledare till Malmö. Ansök senast den 9 juni.

Arbetsvägledare

Folkuniversitetet söker en matchare till arbetsmarknadsuppdraget stöd och matchning i Karlskrona. Sista ansökningsdag den 14 juni 2019.

Cirkelledare i keramik, Karlstad

Folkuniversitetet i Karlstad erbjuder en stor variation av kurser och utbildningar, bland annat håller vi kurser i keramik, skulptur och drejning. Intresset för keramik är stort och vi utökar nu verksamheten med ytterligare en kursledare. Sista ansökningsdag är 16 juni.

Lärare vuxenutbildning gymnasial nivå, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg bedriver kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå och utbildning i svenska för invandrare (SFI) på uppdrag av Varbergs kommun. Vi söker nu engagerade och legitimerade lärare i Samhällskunskap, Psykologi och Religion. Sista ansökningsdag är 16 juni.

Kursledare i finska, persiska/farsi och ryska, Uppsala

Vi söker en kursledare i språk till höstens kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 juli 2019.

Lärare i piano och fiol, Uppsala

Folkuniversitetet Uppsala söker en lärare i piano och en lärare i fiol för enskild undervisning. Sista ansökningsdag är 31 juli 2019. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan!

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.