Prosím

Senast ändrad

Prosím – varsågod – är ett läromedel i tjeckiska språket. Det behandlar färdigheter på nivå A1 i Europarådets nivåskala. För att uppnå färdigheterna krävs cirka 30–40 timmars studier.

Prosím – en introduktion till tjeckiska språket

Författare: Peter Rovan & Pierangelo Sassola

Med Prosím lär man sig det tjeckiska språket på ett lustfyllt och lättfattligt sätt. Läromedlet är avsett för dig som inte tidigare studerat tjeckiska, men som vill kunna säga några ord när du besöker Tjeckien.

Med Prosím lär man sig läsa och lyssna till ord och enkla fraser som gäller en själv, familjen och den närmsta omgivningen. Man lär sig samtal på vardaglig tjeckiska, ställa och besvara frågor inom vanliga ämnesområden. Man lär sig också skriva korta texter.

E-boken (i pdf-format) innehåller åtta avsnitt med enkla dialoger, en introduktion till uttalet och kommentarer till den tjeckiska grammatiken. E-boken avslutas med facit till övningar och alfabetiska ordlistor.

Med läromedlet följer en webbplats med de inspelade texterna. Lyssna på ljudet via nätet: prosim.se

Författare är Peter Rovan och Pierangelo Sassola, båda verksamma som lärare vid Folkuniversitetet. Peter Rovan har undervisat i slaviska språk och Pierangelo Sassola har gett ut flera läromedel i italienska och andra språk på Folkuniversitetets förlag.

Pris (till skolor etc.)

Titel/F-pris (exkl. moms och frakt)

  • Prosím, 182,– (e-bok/pdf)

ISBN-nummer

Titel/ISBN

  • Prosím, ISBN9789174347562

Privatkund? Köp i bokhandeln

Köp Prosím hos Adlibris
Köp Prosím hos Bokus
Eller köp i din lokala bokhandel.

Läromedlets webbplats