Di più

Senast ändrad

Di più vänder sig till vuxna studerande med god studievana och motivation att snabbt lära sig italienska språket. I första hand är Di più en repetitionskurs för dig som har cirka 20–50 timmars förkunskaper. Di più kan även användas som en nybörjarbok, men kräver då intensivare studier. SLUTSÅLD.

Di più

Författare: Camilla Bardel, Carlo Felicetti & Pierangelo Sassola

Läromedlet innehåller ett större ordförråd, mer grammatik och fler funktioner än andra läromedel på grundnivå.

Di più presenterar och övar viktiga färdigheter och baskunskaper på nivå A1–A2 enligt Europarådets checklistor. Det innebär att förstå vardagligt tal, att kunna tala en enkel men begriplig italienska, att kunna läsa enkla texter och att kunna skriva några rader på italienska, till exempel ett vykort eller ett e-postmeddelande.

Textboken omfattar 12 avsnitt och en uppslagsdel som på olika sätt kompletterar innehållet i avsnitten. Där finns grammatik med övningar, ett antal kontrolluppgifter – ”revisione e sviluppo”, facit till alla övningar, en svensk version av de flesta italienska texterna samt en alfabetisk italiensk-svensk ordlista.

Boken är rikt illustrerad med färgfoton som speglar livet i Italien. Fotona kan även användas för att befästa ordförråd, träna verbformer etc.

Cd med inspelade texter ger möjlighet att lyssna till uttal och satsmelodi och träna på egen hand. Cd:n köps separat. Ljudet finns även på nätet: www.dipiu.nu Där hittar man även länkar till ytterligare övningar.

Pris (till skolor etc.)

Titel/F-pris (exkl. moms och frakt)

  • Di più textbok, SLUT
  • Di più cd audio, 99,–

ISBN-nummer

Titel/ISBN

  • Di più textbok, ISBN9789174346633
  • Di più cd audio, ISBN9789174345827

Privatkund? Köp i bokhandeln

Köp Di più hos Adlibris
Köp Di più hos Bokus
Eller köp i din lokala bokhandel.

Läromedlets webbplats