Comunicare

Senast ändrad

Comunicare är ett läromedel i italienska steg 1 och 2 för studerande på gymnasienivå eller motsvarande inom vuxenutbildningen. Vid avklarad kurs har den studerande nått upp till nivå A2/B1 på Europarådets nivåskala och har tillräckliga baskunskaper för samtal i vardagliga situationer. Man ska också kunna läsa enklare texter och skriva korta meddelanden.

Comunicare

Författare: Donatella Prete & Pierangelo Sassola

Comunicare består av två böcker – Comunicare 1 och Comunicare 2 – med ljudinspelningar och en fristående webbplats, www.comunicare.se. Böckerna innehåller åtta avsnitt per bok, minigrammatik och ordlistor – italiensk-svensk, svensk-italiensk och sidordlista. Grammatikdelen ger en kort översikt över italiensk grammatik. Dessutom finns övningar i uttal och betoning genomgående i hela boken. På webbplatsen finns möjlighet till ytterligare inlärning och repetition med hjälp av interaktiva övningar och ljudövningar. 

Comunicare innehåller många foton och är rikt illustrerad. Foton och illustrationer inkluderas ofta i övningar och texter, vilket bidrar till en ökad förståelse av innehållet. Ljudinspelningarna lyssnar man på via nätet: www.comunicare.se

Författarna Donatella Prete och Pierangelo Sassola har båda mångårig erfarenhet av undervisning i italienska. De har gett ut flera läromedel i italienska på Folkuniversitetets förlag.

Pris (till skolor etc.)

Titel/F-pris (exkl. moms och frakt)

  • Comunicare 1, 294,–
  • Comunicare 2, 294,–

ISBN-nummer

Titel/ISBN

  • Comunicare 1, ISBN9789174348361
  • Comunicare 2, ISBN9789174346640

Privatkund? Köp i bokhandeln

Köp Comunicare hos Adlibris
Köp Comunicare hos Bokus
Eller köp i din lokala bokhandel.

Läromedlets webbplats