Svenska C1 del 1 Distans Live

Plats Distans

Svenska C1 del 1 stärker dina kunskaper i svenska. Du tränar på att uttrycka dig skriftligt med professionell feedback. Du förfinar din svenska för arbete eller studier. Kursen är online.

Boka kursen nu

Om kursen

C1 del 1 är för dig som har flyt i både tal och skrift. Du kan interagera utan problem med personer som har svenska som modersmål. Du har tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna ha ett arbete på en svensktalande arbetsplats. Du fokuserar på att använda svenska effektivt för professionella, akademiska och sociala ändamål.

Du förbättrar ditt skrivande genom två större skrivövningar som du gör hemma. Du får professionell bedömning och rättning av kursledaren.

Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Kursinnehåll

Kursen fokuserar på språkets korrekthet i tal och skrift. Du tränar både läs- och hörförståelse samt skrift på varierande stilnivåer, från berättande till formella sammanhang. Du får också en inblick i den svenska kulturen och det svenska samhället.

Delar av kursinnehållet:

  • Referera och diskutera tidningsartiklar samt skönlitteratur
  • Konversation på hög nivå om vardagliga ämnen och aktualiteter
  • Förklara och argumentera
  • Fördjupad grammatik

Arbetssätt

Svenska C1 del 1 håller ett högt tempo och passar dig med tidigare studievana. Kursen anpassas efter gruppens behov och önskemål och du förväntas vara aktiv på lektionerna. Fokus är på muntlig kommunikation men kursen innehåller också läsförståelse, hörförståelse och skrivande.

Våra erfarna ledare har svenska som sitt modersmål. Ledarna varierar undervisningen och skapar en lugn och trevlig atmosfär i gruppen. Gruppen är liten, mellan 8 och 12 deltagare.

Kursen är online. Du behöver tillgång till dator med kamera, mikrofon och högtalare samt internetuppkoppling. Du deltar i kursen på angiven dag och tid.

Kurslitteratur

Vår kurslitteratur till C1 del 1 är Språkporten 1,2,3. I denna kurs arbetar du genom kapitel 1-4.

När startar kursen?

Startdatum är preliminärt. Kursen startar vid minst 8 deltagare.

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Lund

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
08 sep 2020 - 17 dec 2020
Ti 15:00 - 16:30
To 15:00 - 16:30
Tillfällen
26
Studietimmar
52
Kurs-ID
1079215
Pris
4595 kr