Spanska och segling i Valencia

Plats Utomlands

Valencia är känt som ett internationellt centrum för segling. Här kan du kombinera språklektioner i spanska med segling!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Den här kursen kombinerar undervisning i allmän spanska med seglingslektioner. Du får lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk. Seglingslektionerna sker ombord på skolans egen båt ”Españolé”. Båten är av typen ’Beneteau Platu 25’ och ligger i Valencia Yacht Base. I en liten grupper får du lära dig grunderna i båthantering, meteorologi, sjömanskap, säkerhet till sjöss, knopar, nautisk terminologi, segelhantering, rorsmanskap samt allmänna regler under och över däck.

  • 20 lektioner spanska per vecka
  • 6 lektioner segling per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp i spanska
  • Max 5 deltagare per grupp i segling
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 16 år

Kursavgift

1 vecka: 4 200 kr
2 veckor: 7 300 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.30 - 13.30 eller 14.30 - 18.30 + segling 3 dagar per vecka (med reservation för ändringar)

Kursstarter

2023: Valfri måndag 5/6 - 11/9. Sista kursdag är den 15/9.

Skolan

Españolé International House Valencia är en mellanstor skola som ligger mycket centralt i en ny byggnad. Huvudskolan består av 12 klassrum med luftkonditionering och whiteboards, rymligt studentrum med datorer, wifi, böcker och tidningar och automater för snacks. Här finns också terrass och kök för matlagningslektioner. Man har också tillgång till en extra byggnad som ligger på ca 5 minuters promenad från huvudskolan. Det är en trevlig och välrenoverad 4-våningsbyggnad, som består av 10 rymliga klassrum med luftkonditionering, bibliotek, uppehållsrum med tillgång till wifi, samt en takterrass där kursdeltagarna kan slappna av efter lektionerna. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. De genomgår regelbundet kurser för att hålla sig uppdaterade med nya undervisningsmetoder och kursmaterial. De ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Fokus ligger på kommunikation, tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse och skrift. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. Målsättningen är att deltagarna genast ska kunna omsätta i praktiken vad man har lärt sig under lektionerna. Eftersom grupperna är små kan lektionerna anpassas efter deltagarnas behov.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
106559
Pris
4200 kr