Spanska 50+ på Teneriffa

Plats Utomlands

Den här kursen är för dig 50 år och kombinerar lektioner i spanska med ett spännande aktivitetsprogram.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Du övar språkets alla färdigheter, hörförståelse, läsförståelse, konversation, skrift och utökar ditt ordförråd. Utöver lektionerna i spanska och de kulturella aktiviteter som ingår i programmet, kan du också välja till extra fritidsaktiviteter och utflykter. Du anmäler dig till och betalar för dessa på plats. Det kan till exempel vara museibesök, guidade vandringsturer, filmvisning, utflykt i omgivningen och mycket mer. Temat för kursen är den berömda karnevalen, och många av aktiviteterna är relaterade till den.

  • 20 lektioner + 3 aktiviteter per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Kurslängd 2 veckor
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Valbara extra aktiviteter

Kursavgift

8 500 kr


Lektionstider

Måndag till fredag 9:00 – 13:00 + aktiviteter.

Kursstart

2022: 21 februari

Skolan

Skolan, Don Quijote (Enforex), ligger i Teneriffas näst största stad Puerto de la Cruz på norra sidan av ön, på bara 5 minuters promenadavstånd till den vackra sandstranden Martiánez och 10 minuter till centrala staden. Det är en liten, familjär skola som inryms i en typiskt kanarisk byggnad, och består av 7 klassrum med modern teknisk utrustning, uppehållsrum med tv, bibliotek, och video, reception och innergård. Wifi finns tillgängligt i hela byggnaden.

Undervisning

Skolan kombinerar olika pedagogiska tekniker med fokus på kommunikation. Målsättningen är att förse varje kursdeltagare med förmågan att förstå andra och att känna sig bekväma i att göra sig själva förstådda i en spansktalande omgivning. Läraren varvar teori och praktik och tar upp alla lingvistiska aspekter av språket. Grammatik, läsförståelse, skrift, hörförståelse och ordförråd integreras naturligt i undervisningen. De 5 extra kulturella lektionerna ger dig även djupare kunskaper om och förståelse för spanska traditioner och sedvänjor.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
103548
Pris
8500 kr