Spanska 50+ på Teneriffa

Plats Utomlands

Den här kursen är för dig 50 år och kombinerar lektioner i spanska med ett spännande aktivitetsprogram.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Du övar språkets alla färdigheter, hörförståelse, läsförståelse, konversation, skrift och utökar ditt ordförråd. Utöver lektionerna i spanska och de kulturella aktiviteter som ingår i programmet, kan du också välja till extra fritidsaktiviteter och utflykter. Du anmäler dig till och betalar för dessa på plats. Det kan till exempel vara museibesök, guidade vandringsturer, filmvisning, utflykt i omgivningen och mycket mer. Temat för kursen är den berömda karnevalen, och många av aktiviteterna är relaterade till den.

  • 20 lektioner + 3 aktiviteter per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Kurslängd 2 veckor
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Valbara extra aktiviteter

Kursavgift

10 200 kr


Lektionstider

Måndag till fredag 9:00 – 13:00 + aktiviteter.

Kursstart

2023: 13 februari

Skolan

Skolan, Don Quijote (Enforex), ligger i Teneriffas näst största stad Puerto de la Cruz på norra sidan av ön, på bara 5 minuters promenadavstånd till den vackra sandstranden Martiánez och 10 minuter till centrala staden. Det är en liten, familjär skola som inryms i en typiskt kanarisk byggnad, och består av 7 klassrum med modern teknisk utrustning, uppehållsrum med tv, bibliotek, och video, reception och innergård. Wifi finns tillgängligt i hela byggnaden.

Undervisning

Skolan kombinerar olika pedagogiska tekniker med fokus på kommunikation. Målsättningen är att förse varje kursdeltagare med förmågan att förstå andra och att känna sig bekväma i att göra sig själva förstådda i en spansktalande omgivning. Läraren varvar teori och praktik och tar upp alla lingvistiska aspekter av språket. Grammatik, läsförståelse, skrift, hörförståelse och ordförråd integreras naturligt i undervisningen. De 5 extra kulturella lektionerna ger dig även djupare kunskaper om och förståelse för spanska traditioner och sedvänjor.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
103548
Pris
10200 kr