Allmän intensiv spanska i Ecuador

Plats Utomlands

Den här kursen i Cuenca ger dig möjlighet att förbättra din latinamerikanska spanska på kort tid.

Kursbeskrivning

Kurs i allmän spanska med tonvikt på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan. Man använder bl.a. rollspel och ordlekar för att förbättra uttrycksförmåga och hörförståelse. Du får även en inblick i Ecuadors och Latinamerikas kultur och historia.

• 20 lektioner spanska per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 5 deltagare per grupp
  • Minimum 2 veckor
  • Låg till avancerad nivå (A1 – C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 18 år

2 veckor: 4900 kr
3 veckor: 6 600 kr
4 veckor: 7 600 kr
Tilläggsvecka: 1 700 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 8.30 - 11.50 eller 15.15 - 18.35 (med reservation för ändringar)

Kursstarter

2020: Valfri måndag.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 6/1, 10/4, 1/5, 25/5, 10/8, 9/10, 2/11. Skolan är stängd 21/12 2020 - 3/1 2021.

Skolan

Estudio Sampere ligger nära Cuencas centrum i ett lugnt bostadsområde, i närheten av flera köpcentrum. Den har 7 klassrum, en liten trädgård och en inglasad patio med cafeteria och tillgång till wifi. Deltagarna kommer från många olika länder. Undervisningen är av hög kvalitet och atmosfären på skolan är personlig. Den är auktoriserad av CEELE och medlem i IALC. På fritiden ordnar skolan aktiviteter som t.ex. dans- och matlagningsklasser, guidade turer till museum och monument och heldagsutflykter till Ingapirca. Efter avslutad undervisning kan skolan dessutom hjälpa dig att organisera en resa om du vill se mer av Ecuador.

Undervisning

Tonvikten ligger på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan. Man använder bl.a. rollspel och ordlekar för att förbättra din uttrycksförmåga och hörförståelse. Lärarna utgörs av ett professionellt och engagerat team av ecuadorianer som alla har examen från universitetet i Cuenca.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se