Italienska - enskild undervisning

Plats Kristianstad

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän italienska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i italienska kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Laura Cereda

"Att lära sig ett annat språk är som att bli en annan person”

Laura Cereda kommer ursprungligen från Milano där hon har studerat Språk och Internationella relationer på universitetet. Efter kandidatexamen har hon bott utomlands och jobbat som översättare (franska-italienska) och som lärare i Italienska i Georgien och Ukraina. Sedan 2019 bor hon i Sverige.

På mina lektioner kommer det att vara fokus på ett levande språk och den italienska kulturen.

Har du frågor?

Kontakta Gunilla Olsson

gunilla.olsson@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Plats
Föreningsgatan 1, 29133 Kristianstad
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1044953
Pris
5500 kr