Intensiv kinesiska i Beijing eller Shanghai

Den här kursen i allmän mandarin finns på alla nivåer och fokuserar på både tal- och skriftspråk.

/

Kursbeskrivning 

Du tränar på att lära dig ord och uttryck som du kan använda i det vardagliga livet. Vokabulär, grammatik, konversationsövningar, läs- och hörförståelse ingår också. Du tränar även på att skiriva och förstå kinesiska tecken. 

  • 25 lektioner per vecka 
  • Varje lektion är 45 minuter 
  • Max 10 deltagare per grupp 
  • Minimum 2 veckor 
  • Alla nivåer 
  • Kursmaterial ingår inte 
  • Minimiålder 16 år 

Kursavgift 

2 veckor: 10 200 kr 
4 veckor: 17 800 kr 
12 veckor: 45 800 kr 

Under perioden 1/6 - 31/8 tillkommer högsäsongstillägg med 15% på ovanstående priser. 

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor. 

Du kan också välja att kombinera intensivkursen med 5 individuella lektioner per vecka. Kontakta oss för mer information och prisuppgift. 

Lektionstider 

Måndag till fredag 9:00 - 15:00 

Kursstart 

2023: ej fastställd

Skolan 

Mandarin House är ett väletablerat språkinstitut som grundades 2003 och finns representerat både i Beijing och i Shanghai. Det är specialiserat i att lära ut mandarin som främmande språk till internationella studenter och yrkesmänniskor på alla nivåer. Skolan i Beijing ligger i en 5-stjärnig kontorsbyggnad med kaféer och restauranger i Central Business District. Den har åtta ljusa klassrum, kaffehörna och tillgång till datorer med Internet. Skolan i Shanghai ligger i ett kontorskomplex i ambassaddistriktet med många restauranger och barer. Den har tolv klassrum, allmänna utrymmen, datorer med trådlöst Internet och en trädgård. I komplexet finns gym med swimmingpool. Vid högsäsong används även Shanghai Plaza 66 där skolan inryms i en kontorsbyggnad i centrala staden. Här finns shoppinggallerior, teater, hotell, affärer, restauranger och barer. På fritiden ordnar skolan många olika sorters kulturella aktiviteter och utflykter som deltagarna kan anmäla sig till på plats. Aktiviteterna kan vara kinesisk kalligrafi, matlagning, shower, kampsporter, museibesök, etc. 

Undervisning 

Alla lärare är universitetsutbildade och har erfarenhet av att undervisa i mandarin som främmande språk. I små grupper tränar man på ett effektivt sätt att lära sig ord och uttryck som man omedelbart kan tillämpa i det dagliga livet genom att lära sig att tänka på kinesiska snarare än att översätta från ett språk till ett annat. Man fokuserar på det talade språket och får även en inblick i kinesisk kultur. 

Kurstarter och priser