SU49 Franska för falska nybörjare

Plats Linköping

Håll din franska vid liv med hjälp av en konversationskurs. Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda språket otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman.

Boka kursen nu
Vous avez oublié votre francais?

Kursen vänder sig till dig som för länge sedan läst lite franska och som tycker dig ha glömt det mesta. Vi repeterar grammatik, hör- och läsförståelse och tränar på att använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Enkla dialoger och uttalsövningar ingår också.

Cecile Ricaud

Cecile är utbildad jurist och har tidigare arbetat som HR-ansvarig, men är numera kursledare i franska hos oss på Folkuniversitetet.

Hon har tidigare även varit modersmålslärare i franska på Linköpings skolor. Hos sina elever vill hon plantera frön av nyfikenhet för språk och glädje inför lärandet!

Cecile bor i Linköping med sin sambo och dotter sedan ett antal år. Här njuter hon av livet samt av nya utmaningar.

Bild saknas

Kontakta Senioruniversitetet Linköping