Sommarkurs för vuxna i Brighton

Plats Utomlands

I samarbete med The English Language Centre (ELC) i Brighton erbjuder Loxdale Centre sommarkurser för vuxna.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Skolan är Braheskolans (Visingsö Folkhögskolas) egen skola och ligger i en vacker viktoriansk herrgård i förorten Portslade, ca 3 km väster om centrala Brighton & Hove.

Kursen i allmän engelska fokuserar på tal, hörförståelse, läsförståelse och skrivövningar och målsättningen är att du ska få ett ökat självförtroende att använda engelska i vardagliga sammanhang och få flyt i språket. Lektionerna är interaktiva och uppbyggda så att du får tid att lära och praktisera nytt ordförråd, talspråk, idiom och grammatik, som du sedan tar med dig utanför klassrummet. Du får även lära dig mer om Storbritannien av idag. På skolområdet finns en sporthall, datarum och flera salar anpassade för olika aktiviteter och underhållning. Här finns även en stor, vacker trädgård med plats för fotboll, badminton och volleyboll. Skolan är godkänd av British Council och medlem i ’English UK’.

  • 20 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 2 veckor
  • Låg till avancerad nivå (A1 – C1)

Till Loxdale kan du åka tillsammans med din son eller dotter! Medan du går kursen nedan, deltar ditt barn i sommarkursen för ungdomar 12 – 17 år.

Kursstart 2022

Valfri måndag mellan 12 juni och 13 augusti

Kursavgift

2 veckor: 8 600 kr
4 veckor: 14 500 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.20

Inkvartering

Värdfamilj
Enkelrum i värdfamilj i Portslade inkl. frukost 1700 kr per vecka, inkl. halvpension 2100 kr per vecka, inkl. helpension 2600 kr per vecka.

Hotell

Kontakta oss för information. För hotell som bokas genom oss tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.

Reseinformation

Flyg: London Gatwick
Transfer: Direkttåg från London Gatwick till Brighton (Hove station) tar ca 30 minuter. Du kan också ta en Jet Link buss till Pool Valley Coach station i Brighton. Taxi kan förbeställas genom oss från Gatwick, Heathrow eller Stansted. Pris för taxi enkel resa, Gatwick 1250 kr, Heathrow 1750 kr.

Skolan

Loxdale Centre grundades 1979 och ligger i en vacker viktoriansk herrgård i förorten Portslade, ca 3 km väster om centrala Brighton & Hove. Skolan har en lång och gedigen erfarenhet av att ta emot utländska studenter. På skolområdet finns en sporthall, datarum och flera salar anpassade för olika aktiviteter och underhållning. Här finns även en stor, vacker trädgård med plats för fotboll, badminton och volleyboll. Skolan är godkänd av British Council och medlem i ’English UK’.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
102513
Pris
8500 kr