Sommarkurs engelska för unga vuxna 17-20 år Malta

Plats Utomlands

Kursen vänder sig till dig som vill läsa engelska och umgås med ungdomar i din ålder från hela världen.

Kursbeskrivning

Den internationella ungdomskursen består av en balanserad mix av undervisning i engelska och roliga fritidsaktiviteter. Språklektionerna fokuserar på att bygga självförtroende att använda engelska genom relevanta övningar i hör- och läsförståelse, tal och skrift. Man får också diskutera olika ämnen anpassade till deltagarnas ålder och att uttrycka sin åsikt. På fritiden deltar man i ett program som består av en rad aktiviteter som man själv väljer. Det kan till exempel vara besök på historiskt intressanta platser, olika sportaktiviteter, båtturer, bad och grillkvällar.

Boende

Du bor i delat rum på hotell Number 11 eller i värdfamilj. Number 11 är ett 3-stjärnigt hotell som ligger precis bredvid skolan och består av totalt 93 rum. Du delar rummet med 2 eller 3 andra deltagare. Alla rum har fritt wifi och privat badrum. På takterrassen finns även en pool. Vid värdfamiljsboende bor du i en noggrant utvald familj. Högst 4 ungdomar bor i samma värdfamilj. Frukost och middag (halvpension) ingår i båda alternativen.

Skolan

ESE, European School of English, grundades 1996 och huvudskolan ligger i Paceville (S:t Julians) nära restauranger, affärer och stranden i S:t George’s Bay. Ungdomskurserna är förlagda antingen till Salini Resort eller till ESE:s annex i närheten.

Undervisningen bygger på att deltagarna är aktiva i inlärningsprocessen och anpassas efter deras behov. Alla språkområden tränas lika mycket, hör- och läsförståelse, tal och skrift. Man använder sig av språket i ett naturligt och verklighetsbaserat kommunikativt sammanhang, och övas ofta i små grupper eller i par, för att ge ungdomarna maximal möjlighet att interagera och bygga upp sitt självförtroende i att prata engelska.

Allmän information

• Ankomst söndag, avresa söndag
  • 20 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Minimum 2 veckor
  • Nybörjare till avancerad nivå
  • Max 15 deltagare per grupp
  • Transfer t/r flygplatsen ingår
  • Kursmaterial ingår
  • Valbara organiserade aktiviteter ingår
  • Inkvartering på hotell eller värdfamilj med halvpension
  • Kursintyg
  • Fritt wifi

2 veckor, hotellboende: 19 600 kr
2 veckor, värdfamiljsboende: 12 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Tillval

Extra språklektioner eller aktiviteter som dykning och segling kan bokas för en extra avgift. Kontakta oss för information och prisuppgift.

Lektionstider

Måndag till fredag förmiddagar eller eftermiddagar (alternerande).

Kursstart 2020

Valfri måndag mellan den 28/6 och 6/9.

Reseinformation

Flyg: Malta. Resan sker på egen hand.
Transfer: Gemensam transport t/r flygplatsen ingår i kursavgiften. Man kan behöva vänta på deltagare som anländer med andra flyg.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se