Keramik glasyr workshop

Plats Växjö

På den här kursen får du glasera dina keramikföremål.

Boka kursen nu

Det här är en workshop för dig som har gått någon av våra tidigare workshops i keramik och vill utsmycka dina föremål med glasyr.

Efter skröjbränningen kan sten- och lergods föremål glaseras.

Du får testa på bland annat:

  • Doppglasyr
  • Penselglasyr

Kursledare

Agneta Råhlin

Agneta började på Folkuniversitetet i början av 90-talet, då arbetade hon med Art-Tex som var en konstutbildning på halvtid. Hon arbetade som textilkonstnär och undervisade i broderi och screentryck. Sedan har hon byggt på sin utbildning till bildlärare på Linnéuniversitetet och Konstfack i Stockholm.

Jag håller kurser i Screentryck på tyg och papper. Sedan några år tillbaka är jag även ansvarig för verksamheten i Ateljén där vi bedriver daglig verksamhet för arbetssökande samt arbetsträning. Vi arbetar med konstnärliga uttryck i allehanda material samt på sommarhalvåret med odling för den gemensamma miljön i Folkuniversitetets trädgård.

Det bästa med Folkuniversitetet är tanken och målsättningen att vi lär så länge vi lever och det aldrig är försent att förvärva nya kunskaper. Kreativiteten kan ta många vägar på Folkuniversitetet och det finns utrymme för många uttryck. Det är en källa till glädje som man delar med varandra då man går på kurs.

Agneta Råhlin

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
25 maj 2021 - 25 maj 2021
Ti 18:00 - 20:30
Tillfällen
1
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1087482
Pris
500 kr