Prova på Diplomerad Inredningskonsult

Plats Stockholm

Vill du arbeta med inredning? Kom på vår kostnadsfria introduktionsföreläsning på onsdag kväll på Kungstensgatan 45 och lyssna på information om vår kurs Diplomerad Inredningskonsult. Kursledare Sofia Andrén berättar om kursens innehåll och upplägg.

Boka nu

Välkommen att boka dig till ett introduktionspass! Introduktionen är öppen för dig som inte tidigare provat denna kurs och är nyfiken på hur innehåll och kursupplägg ser ut. Vi ses på Kungstensgatan 45 kl. 17.00.

Anmälan
Inroduktionsföreläsningen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt.

Kursupplägg på ordinarie kurs som startar 9/9
Kursen bygger på praktiska och teoretiska övningar som varvas med gästföreläsare, workshops och ett avslutande diplomarbetesarbete. Kursupplägget består bl.a. av inredningskunskap, designhistoria, digitala verktyg, företagskunskap och färg- och formkunskap. Sofia berättar om hela kursen och ger dig en inblick i vad du lär dig och kan förvänta dig. Kursen ges både som fysisk kurs och på distans vilket som passar dig bäst.

Sofia Andrén leder Folkuniversitets utbildning Diplomerad Inredningskonsult som börjar måndagen den 5/2-2024. Sofia Andrén är inredare, konceptdesigner och stylist och har arbetat med att ta fram inredningskoncept samt inreda hem och bostäder under många år. Hon har arbetat med utbildning och föreläsningar i över 15 år och utbildat hundratals kreativa deltagare genom åren i homestyling och inredning. Förutom Sofia gästas kursen av flera kursledare inom olika specialområden.

 

LÄNKAR

Diplomerad Inredninghskonsult HT 2024

Kursledare

Sofia Andrén

Sofia Andrén är Visual Merchandiser, konceptdesigner, inredare och stylist och har arbetat med att designa och utveckla butiksmiljöer och bostäder under många år.

Sedan 2014 är hon huvudlärare för utbildningen Diplomerad Visual Merchandiser på Folkuniversitetet i Stockholm, och från hösten 2019 även för utbildningen Diplomerad Inredningskonsult.

Sofia har under åren utbildat många kreativa elever i visual merchandising, homestyling och inredning. Sedan 2014 driver hon också bolaget Hi Five Studio.

Sofia Andrén

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
21 aug 2024 - 21 aug 2024
Onsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
ons 21 aug 2024 kl 17:00-17:45
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118607
Pris
0 kr